Var da senin işine gelmiyor ne yapayım? :SOlmadı, ortan yok mu senin? :d
Var da senin işine gelmiyor ne yapayım? :SOlmadı, ortan yok mu senin? :d
Gsli adminlerin yüzde 80i nin futbolla alakası yok sadece prim kasmak için açılan hesaplarevet, kuralı bilmediklerinden yanlış çekmiş twitterda gsliler
Arka açıdan iyi izle diyecem de senn fotoğraf üzerinden anewlize devam edebilirsin.Ben ofsayt demiyorum. Bir iki resim gördüm ofsayt diye anlatan, lakin ofsayt gözükmüyor.
Halı saha maçında olabilir.
Genel olarak takım iyi ama kişisel olarak hatalı oynadığımız zamanlar oldu. Mert 2-3 pozisyon olmasa geride bile olabilirdik, ben biraz daha pesimist yaklaşıyorum.İnternette baya övüyorlar ama Nkoudu dışında.
Arka açıdan iyi izle diyecem de senn fotoğraf üzerinden anewlize devam edebilirsin.
Uğur Meleke twit atmıştı ama hakem konuşuyon diye linçlenince silmiş. Nelson'la teması olan oyuncunun ofsayt olduğu gerekçesiyle iptal edilmiş diyordu ama teması olan da ofsayt değil.Varda bu pozisyonu incelemiş hakem videoya baktım, bu açıda durduruyorlar, burada da 2 oyuncu ofsaytta işte.
Pesimizm iyidir.Genel olarak takım iyi ama kişisel olarak hatalı oynadığımız zamanlar oldu. Mert 2-3 pozisyon olmasa geride bile olabilirdik, ben biraz daha pesimist yaklaşıyorum.
Abi çok ısrar ediyorsun da, bu açıdan da kırmızı değilArka açıdan iyi izle diyecem de senn fotoğraf üzerinden anewlize devam edebilirsin.
Var da senin işine gelmiyor ne yapayım? :S