evet, kuralı bilmediklerinden yanlış çekmiş twitterda gslilerÇizgi Muslera'dan çekilmesi lazım son adam o çünkü. Bu doğru değil.
evet, kuralı bilmediklerinden yanlış çekmiş twitterda gslilerÇizgi Muslera'dan çekilmesi lazım son adam o çünkü. Bu doğru değil.
Bende bunu atacaktımOfsay verilen pozisyon şu, 9 ve 88 numaranın ayakları Muslera’dan önde olduğu için ofsayttalar. Hakem oyuna müdaheleleri olup olmadığını yorumlaması için çağırıldı büyük ihtimalle. Bizim mallar Nelson’a falan çizgi çekip alakasız şekilde anlatmaya çalışmış![]()
Varda bu pozisyonu incelemiş hakem videoya baktım, bu açıda durduruyorlar, burada da 2 oyuncu ofsaytta işte.Çünkü kaleci+1 Boey etkisiz eleman diyoelar @Hidalg0 gibi. Kuralı öyle sanıyorlar ve 9 ile 88 numaradan dolayı verilmemiş ofsayt.
ofsayt çizgisi çekilmedi neye göre ofsayt hadi ofsayt diyelim var bi ofsayt için 20 dk oyalar mı
Çünkü kırmızı.
Ben de telefona baktım bir yandan ama keyifli maç oluyordu izlediğim kısımda, BJK daha üstün ve daha çok organize pozisyona giren taraf, görebildiğim kadarı ile de 2 tane net pozisyonunuz kaçtı, Adana ise genelde Onyekuru'yu savunma arkasına kaçırmaya çalışıyor ama pek de etkili olamadılar.@Nebukadnezar nasıl oynuyoruz? Misafir var, izleyemiyorum ben.
Yani öyle çok iç açıcı değil, geride pas hataları yaptık ilk 15dk, sonra toparladık. Gol oldu ADS geri çekildi. İkinci yarı daha çok fırsat olacak gibi.@Nebukadnezar nasıl oynuyoruz? Misafir var, izleyemiyorum ben.
Bu hakemleri suçlamak tüm takımların ekmeğine yağ sürüyor. Bir başarısızlık söz konusu olduğu zaman suçlu zaten belli diyorlar. Hepsi haksızlığa uğramış masum gibi davranıyorlar.
Nkoudou'nun kaçırdığı pozisyon çok güzel gelmiştiniz ya, gol atsa şiir gibi idi.Yani öyle çok iç açıcı değil, geride pas hataları yaptık ilk 15dk, sonra toparladık. Gol oldu ADS geri çekildi. İkinci yarı daha çok fırsat olacak gibi.
Aynen Boey adamın kafasına basmadı, kramponlari ile 3 numara traş etti. Hakem büyük eyyam yaptı sarı kart vererek haklısın, tamam.
Oldu mu şimdi?
İnternette baya övüyorlar ama Nkoudu dışında.Yani öyle çok iç açıcı değil, geride pas hataları yaptık ilk 15dk, sonra toparladık. Gol oldu ADS geri çekildi. İkinci yarı daha çok fırsat olacak gibi.