Selçuk idmanda ayak tenisi oynatıyor herhalde ligin açık ara en kötü takımı Kasımpaşa.
Ağzımla 1 dakikada gol attırdım adamlara dünyaya bu kadar etkimin olması beni bile şaşırtıyor. @MontanaSelçuk idmanda ayak tenisi oynatıyor herhalde ligin açık ara en kötü takımı Kasımpaşa.
Şimdide 2 yer ne güzel düşecekler işde noelbabaAğzımla 1 dakikada gol attırdım adamlara dünyaya bu kadar etkimin olması beni bile şaşırtıyor.
Sogotoh Sabuncuoğlu@Teach Osayi'nin manitası varmış ondan Londra kulübü istiyormuş. Gelen teklif Londra kulübünden olmadığından kabul etmemiş paşam, ondan yatmış transfer...
Sen yokken seri yaptı adamlar. Yanlış zamanda geldin.Umarım uğursuz gelmeyiz takıma.
bunların ligden düşmesi lazım selçuk reis kusura bakmasın, ters totem yapAğzımla 1 dakikada gol attırdım adamlara dünyaya bu kadar etkimin olması beni bile şaşırtıyor. @Montana
Dün gece çok mesai yaptım. Daha bilgiler var ama @Teach in karamsarlığı olma ihtimali olan işi de oldurtmaz korkusuyla paylaşmıyorum.Sogotoh Sabuncuoğlu![]()
Gsli ya Selçuk. Üzmüyorlar... Baksanabunların ligden düşmesi lazım selçuk reis kusura bakmasın, ters totem yap