Yav ne Ziyech'i... Ali Koç anca Ziyech diye Ziya'yı alır... Türk sağ bek arıyorlar...Ziyech ismi geçiyor hayırlısı. Tek üzüldüğüm Arda'nın süresinin iyice kısılacak olması.
Yav ne Ziyech'i... Ali Koç anca Ziyech diye Ziya'yı alır... Türk sağ bek arıyorlar...Ziyech ismi geçiyor hayırlısı. Tek üzüldüğüm Arda'nın süresinin iyice kısılacak olması.
Belgelerde sorun olmasa PSG alacaktı adamı, hal böyleyken Chelsea öylece salmaz bu adamı maliyeti boyumuzu fazla aşarZiyech ismi geçiyor hayırlısı. Tek üzüldüğüm Arda'nın süresinin iyice kısılacak olması.
O iş yatmış.Yav ne Ziyech'i... Ali Koç anca Ziyech diye Ziya'yı alır... Türk sağ bek arıyorlar...
Öyle bir haber gördüm. Sanırım bizimkiler 6 ay sonra kontratının bittiğini bilmiyordu... Ali Koç Twitter'a bakarken gördü...O iş yatmış.
Sezon sonu kural kalkmazsa yerli sağ bek açığını kapatmayı düşünüyordu. Yaz transfer dönemine bırakmadan bitirmek istedi. Ben yanlış bulmuyorum aslında. Ferdi gidici.Öyle bir haber gördüm. Sanırım bizimkiler 6 ay sonra kontratının bittiğini bilmiyordu... Ali Koç Twitter'a bakarken gördü...
%100 yalan haberdir bu.@Teach Osayi'nin manitası varmış ondan Londra kulübü istiyormuş. Gelen teklif Londra kulübünden olmadığından kabul etmemiş paşam, ondan yatmış transfer...
Kaynaklarım güvenilirdir. Bu bilgiyi haber sitelerinde bulamazsın.%100 yalan haberdir bu.