Abi adam iyi oynuyor yahu. Kim bu kadar adını çıkardı merak ediyorum.La kafayı yicem top sekiyo mekiyo adamın önüne düşüyor... Akla o meşhur söz geliyor "Valencia bugün 4 gol atması dışında sahada hiç yoktu."
Abi adam iyi oynuyor yahu. Kim bu kadar adını çıkardı merak ediyorum.La kafayı yicem top sekiyo mekiyo adamın önüne düşüyor... Akla o meşhur söz geliyor "Valencia bugün 4 gol atması dışında sahada hiç yoktu."
Valla anlamadım adam çok mal işler yapıyor topçu değil diyorsun sonra golleri diziyor.Yine attı :/
Bir şey diyen yok mu? Bu demiyor haliniz mi?Dün fenerliler İcardi'nin net penaltısını bana göre değil diyordu. tekrarlasın bir şey diyen yok da fener kadar ağlayıp aynı zamanda kollananı yok.
Aynen öyle... Yine küfürle çalışıyor öyle ya da böyleŞu maçta 6 tane sallasın yine güvenmem kendisine.
Abi adam iyi oynuyor yahu. Kim bu kadar adını çıkardı merak ediyorum.
Bak adam 19 gol attı 4 asisti var hala şu yorumu yapabilir bir Fenerbahçe taraftarı.Şu maçta 6 tane sallasın yine güvenmem kendisine. @Montana
İhlal konusunda tereddüt yok, kaleci de oyuncuyu etkilemiyor, tekrar penaltı atışı kararı hatalı senin attığın kurala göre, açık bir şekilde kaleci oyuncuyu engellemiyor, daha açık anlatayım mı, anladın mı?Yahu açıkla diyorum açıklayamıyorsun bile kuralda ne denildiğini. Fakat lehine hata yapılmış diyorsun, direkten dönen topta nasıl etki bırakıyor rakip oyuncuya kaleci bir anlat bakalım. Ben aklamaya çalışıyorum hadi sen objektif ol söyle...
Hakem yorumu devreye giren pozisyon. Adam Valencia'nın vurduğu köşeye hareketleniyor ve çok öne çıkıyor bu kadar basit. Hata de sen...