Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani? Kaleci kaç adım öne çıkmış pozisyonda. Oyuncuyu etkilemişse diyor, direkten dönen topta oyuncuyu size göre nasıl etkileyecek açıklar mısın? Adam öne çıkıyor işte fazlaca etkisi bu. Adamın arka ayağı çizgide değil. Ön ayağı ise çok fazla ön tarafta.

Ek olarak da Valencia'nın vurduğu köşeye doğru hareketleniyor vuruş esnasında.
Lehine yapılan bir hatayı aklamak zorunda değilsin, yanlış karar vermişler diyip geçebilecek iken, görüş açısı gibi saçma sapan bir argümanı savunmak zorunda değilsin, yanisi bu, hakem hata yapmış de geç.

Yani? Kaleci kaç adım öne çıkmış pozisyonda. Oyuncuyu etkilemişse diyor, direkten dönen topta oyuncuyu size göre nasıl etkileyecek açıklar mısın? Adam öne çıkıyor işte fazlaca etkisi bu. Adamın arka ayağı çizgide değil. Ön ayağı ise çok fazla ön tarafta.

Ek olarak da Valencia'nın vurduğu köşeye doğru hareketleniyor vuruş esnasında.
Dün fenerliler İcardi'nin net penaltısını bana göre değil diyordu. tekrarlasın bir şey diyen yok da fener kadar ağlayıp aynı zamanda kollananı yok.

Enner Valencia 4 tane atmış ama forumda çok sayıda mesaj atılmış Valencia'yı eleştiren. Fener taraftarı çok gergin.

Lehine yapılan bir hatayı aklamak zorunda değilsin, yanlış karar vermişler diyip geçebilecek iken, görüş açısı gibi saçma sapan bir argümanı savunmak zorunda değilsin, yanisi bu, hakem hata yapmış de geç.
Yahu açıkla diyorum açıklayamıyorsun bile kuralda ne denildiğini. Fakat lehine hata yapılmış diyorsun, direkten dönen topta nasıl etki bırakıyor rakip oyuncuya kaleci bir anlat bakalım. Ben aklamaya çalışıyorum hadi sen objektif ol söyle...

Hakem yorumu devreye giren pozisyon. Adam Valencia'nın vurduğu köşeye hareketleniyor ve çok öne çıkıyor bu kadar basit. Hata de sen...

La kafayı yicem top sekiyo mekiyo adamın önüne düşüyor... Akla o meşhur söz geliyor "Valencia bugün 4 gol atması dışında sahada hiç yoktu."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık