Bilemiyorum artık. Tekrar edilen penaltı, 90+ goller derken birkaç haftadır paçayı kurtarıyorlar. Nereye kadar gidecek bakalım.Edilmiyor abi. Bariz kural hatası oldu.
Bilemiyorum artık. Tekrar edilen penaltı, 90+ goller derken birkaç haftadır paçayı kurtarıyorlar. Nereye kadar gidecek bakalım.Edilmiyor abi. Bariz kural hatası oldu.
"Vuruşu kullanan oyuncu açık bir şekilde etkilenmedikçe" bunun anlamı ne olabilir? Yani kaleci şatgun çekecek değil ya kullanana...Yani kaleci o kadar çok öne çıkıyor ki Valencia direğe vurmak zorunda mı kalıyor![]()
Attığın tweetin altındaki cevaba hazırlıksız yakalandım, istemsiz çok güldüm
Ben o kadar net kuralı bilmiyorum da kurtarış yapmıyor sonuçta, avantajı kullanmış olmuyor, 7 metrelik kalede görüş alanını öne çıkarak kapatıyor olması ne kadar mantıklı geliyor size bilemem, yazılanlara göre bence net tekrar edilmemesi gerekiyormuş, ama ben kuralı bilmiyorum, sadece ekside kural ile alakalı görseli gördüm."Vuruşu kullanan oyuncu açık bir şekilde etkilenmedikçe" bunun anlamı ne olabilir? Yani kaleci şatgun çekecek değil ya kullanana...
2-3 adım ileride değilse ve oyuncunun üzerine koşmuyorsa nasıl etkileyecek abi? Hakem hatası net. Tekrar oynanırsa maç şaşırmayın derim."Vuruşu kullanan oyuncu açık bir şekilde etkilenmedikçe" bunun anlamı ne olabilir? Yani kaleci şatgun çekecek değil ya kullanana...
Zajc'ın sarı kartını atladı, avantaj oynattıktan sonra.Bana penaltı tekrarından çok Donk'un yediği sarı saçma geldi. Onun dışında çok bariz hakem hatası yok gibi.
Açık bir şekilde etkileniyor görüş alanı daralıyor.İşte o öyle değil.
![]()
kural belli, açıklama belli. Kurtarılmadan gol olmayan vuruş tekrar edilmez. Açık bir şekilde kaleciyi etkileyecek yazıyor. Açık bir şekilde etkilendiğini düşünüyorsanız bir şey diyemem tabii.![]()
Ben de bilmiyorum da bu "etki" ne? Bilen varsa yazsın.Ben o kadar net kuralı bilmiyorum da kurtarış yapmıyor sonuçta, avantajı kullanmış olmuyor, 7 metrelik kalede görüş alanını öne çıkarak kapatıyor olması ne kadar mantıklı geliyor size bilemem, yazılanlara göre bence net tekrar edilmemesi gerekiyormuş, ama ben kuralı bilmiyorum, sadece ekside kural ile alakalı görseli gördüm.
Bazen kesiliyor yayın tam izleyemedim.Zajc'ın sarı kartını atladı, avantaj oynattıktan sonra.