Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Bana penaltı tekrarından çok Donk'un yediği sarı saçma geldi. Onun dışında çok bariz hakem hatası yok gibi.

"Vuruşu kullanan oyuncu açık bir şekilde etkilenmedikçe" bunun anlamı ne olabilir? Yani kaleci şatgun çekecek değil ya kullanana...
Ben o kadar net kuralı bilmiyorum da kurtarış yapmıyor sonuçta, avantajı kullanmış olmuyor, 7 metrelik kalede görüş alanını öne çıkarak kapatıyor olması ne kadar mantıklı geliyor size bilemem, yazılanlara göre bence net tekrar edilmemesi gerekiyormuş, ama ben kuralı bilmiyorum, sadece ekside kural ile alakalı görseli gördüm.

İşte o öyle değil.

kural belli, açıklama belli. Kurtarılmadan gol olmayan vuruş tekrar edilmez. Açık bir şekilde kaleciyi etkileyecek yazıyor. Açık bir şekilde etkilendiğini düşünüyorsanız bir şey diyemem tabii. :oops:
Açık bir şekilde etkileniyor görüş alanı daralıyor.

Ben o kadar net kuralı bilmiyorum da kurtarış yapmıyor sonuçta, avantajı kullanmış olmuyor, 7 metrelik kalede görüş alanını öne çıkarak kapatıyor olması ne kadar mantıklı geliyor size bilemem, yazılanlara göre bence net tekrar edilmemesi gerekiyormuş, ama ben kuralı bilmiyorum, sadece ekside kural ile alakalı görseli gördüm.
Ben de bilmiyorum da bu "etki" ne? Bilen varsa yazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık