İlk yarı rezalet top oynadık. Sadece 2.golde güzel bir organizasyon vardı.
O kadar değil bence. Başka bir sertliğini görmedim şahsen.Arda'da, Caner Erkin çirkefliği var.
Hemen oyundan çıkmazsa kırmızı kart görür Arda.
Hayatımda gördüğüm en alakasız benzetmelerde zirveye oynar reis.Arda'da, Caner Erkin çirkefliği var.
Hemen oyundan çıkmazsa kırmızı kart görür Arda.
Sertlik değil. Hakemlere itirazı olsun pas atılmayınca verdiği tepkiler olsun...O kadar değil bence. Başka bir sertliğini görmedim şahsen.
Alakasız değil... Caner'de böyle sürekli hakeme itirazdan sarı kart yerdi. Arda'da sürekli itiraz ediyor. İleride daha net göreceksin bu dediğimi unutma.Hayatımda gördüğüm en alakasız benzetmelerde zirveye oynar reis.
Ben bu adamın (@Teach ) bu konularda yanıldığını görmedim.Hayatımda gördüğüm en alakasız benzetmelerde zirveye oynar reis.
Çok belli oluyor değil mi ya?Beyni durdu adamın
Kalecinin teması olmadığı için tekrar kararı hatalı. Net bir şekilde kural hatası var.Yahu adam az buz değil baya baya önde Allah aşkına bari şunun için tartışma çıkartmayın
Karakterleri çok farklı. Arda bence şu an aşırı derecede stresli. O agresifliği ben de gördüm ama Caner pislik herifin teki.Alakasız değil... Caner'de böyle sürekli hakeme itirazdan sarı kart yerdi. Arda'da sürekli itiraz ediyor. İleride daha net göreceksin bu dediğimi unutma.