Adama sen karını ortaya koydun tarzı bir şey dedi adam kızmadı sen Beşiktaşlı değilsin dedi kıyameti kopardı adam
Adama sen karını ortaya koydun tarzı bir şey dedi adam kızmadı sen Beşiktaşlı değilsin dedi kıyameti kopardı adam
Kıyameti koparan Bülent Uslu mu?Adama sen karını ortaya koydun tarzı bir şey dedi adam kızmadı sen Beşiktaşlı değilsin dedi kıyameti kopardı adam
Bozuldu bayağı Bülent Uslu’da sesini çıkarınca Alper sesiyle bastırıyor, adamda nasıl bir mikrofon sistemi varsa ses ayarlayamıyorum yayını izlerken bunun desibel diğerlerinin 5 katıKıyameti koparan Bülent Uslu mu?
Olayların sebebi:
Yemin ediyorum tam yönetim istifaya organize oluyorduk çıkan olaya bak...
Adam Vs'ye ekipmanlı gelmiş desene...Bozuldu bayağı Bülent Uslu’da sesini çıkarınca Alper sesiyle bastırıyor, adamda nasıl bir mikrofon sistemi varsa ses ayarlayamıyorum yayını izlerken bunun desibel diğerlerinin 5 katı
Zorunlu satın alma olduğunu çaktırmamak için mi ne bu? Saçma transferdi zaten... Seneye JJ gider 15 yeni oyuncu gelir.
Ali Koç Samet ile Bruma'ya 8 milyon vereceğine takıma adam gibi bir sol bek ve iyi bir 8 numara alsa takım seviye atlayacak.Ama bunun yerine saçma sapan adamlara para dağıtıyor.Çok ilginç bir adam valla.
Sorsan para yok ama Samet ve buna 8 milyon para ödedik. Valla bu takım uslanmaz bir vasat hayranı
Gedson çömezine bak... Ah be Q7 olacaktı şurda...