Köstebek muhabbeti ne?Var köstebek arıyor
Köstebek muhabbeti ne?Var köstebek arıyor
Birileri bizim taktiği falan giray kaçara paslamış herhalde. Mesele o da gereksiz gündem. Takım kötü gidince ortaya çıkmaya başladı meselelerKöstebek muhabbeti ne?
Sebebi ne ya kavganın? İlk sebebini soruyorum, ortalık çok karışmış ama kimse ilk çıkışını anlatmıyor.Alper Bahadır vs Bülent Uslu sohbet odası dinleyen var mı ? İki gündür çıkamıyorum sohbet odasından adamlar nasıl kavga ediyor
annesi
İlk çıkış bende de yok ben girdiğimde kıyamet kopuyordu zaten Alper Bahadır öyle bir bağırıyor ki 2-3 defa korktum telefon başındaSebebi ne ya kavganın? İlk sebebini soruyorum, ortalık çok karışmış ama kimse ilk çıkışını anlatmıyor.![]()
Dinlemedim ama sen bi yerde Alper ''karı satıyorum.'' demiş.İlk çıkış bende de yok ben girdiğimde kıyamet kopuyordu zaten Alper Bahadır öyle bir bağırıyor ki 2-3 defa korktum telefon başında
Adama sen karını ortaya koydun tarzı bir şey dedi adam kızmadı sen Beşiktaşlı değilsin dedi kıyameti kopardı adamDinlemedim ama sen bi yerde Alper ''karı satıyorum.'' demiş.afhuaıghfasf
Konu en son şantiyeye giderken Atatürk ve Kadir Mısıroğlundaydı ne ara buraya geldi...