Gs ve Sivas maçındaki pozisyonun bunlarla bir alakası yok oradaki sıkıntı neden iptal edildiğini varın açıklayamaması burada eğer çizgiyi çekmedilerse yada neden olduğunu açıklayamayıp insanları kuşku içinde bıraktılarsa bunu da açıklasınlar.
Gs maçındaki olayla bunları bir tutmamak lazım. Orada bir açıklama yok, yanlış karar verebilirsin, yanlış penaltı da olabilir ofsaytta ama kararı açıklamamak tamamen başka bir rezalet.
Sivas'ın golü o kadar aptalca bir sebepten ötürü iptal edildi ki kasıt aradım ben kirli bir zihnim olduğundan ama inanın ki pozisyonlar hiç umurumda değil. Bir gün hakkın yenir, diğer gün hak yersin bu ligde. Bildim bileli böyle. Bugün GS zalim FB mağdur, yarın tam tersi olur. Tüm takımlar için durum bu.
Temmuz ayında TFF başkanı diyor ki VAR kayıtlarını açıklamak legal değil, biz kendimiz inceleriz gerektiğinde. Ne değişti 5 ayda? İllegal olan bir durum, ne oldu da legal hale geldi? Kendi içlerinde çözüp, gerekli tedbirleri almalı ve cezaları vermelilerdi.
Bu lig, hakemlerin çok sık hata yaptığı bir lig ve şimdi her fahiş hata yapılan maçtan sonra VAR kayıtları açıklansın denecek. Tamam hakemler kalitesiz, bunu biliyoruz ama böyle bir baskının altından kaç hakem kalkabilir?
Ayrıca 4 gün sonra FB-GS maçı varken bu açıklamanın yapılması kime ne fayda sağlar? O maçın hakem ekibine Allah kolaylıklar versin.