Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osayi'de teknik olsa zaten bal dök yala :D
Bu yeteneği olmasa zaten zor oynaması bizde. Fakat adam çok hızlı, açığını kapatıyor bu yüzden. Kanat da 1v1 yakalıyor sağına doğru atıp dümdüz geçiyor hızıyla adam. :S

Biraz ayağı olsa dediğin gibi uçar bu ligde 1 sene durmaz zaten ama işte yok. Artık olduğu kadar işimizi görüyor, bu arada bu adam kanatdı, ayağı olmayan kanat adamı bek yaptık... :D

Sebepleri yazıldı. Biz neden doğru kabul ediyoruz. Benzer-benzemez örnekleri atıldı. Sen de subjektif yorum atmak yerine 1 tane hakem kararı göster. Eğer yanlışsa bulmak çok zor değildir?
Ben kendi görüşümü söyledim. Topun atıldığı yerin ofsayt noktasıyla bir alakası yok, Samuel pozisyona uzak olduğu için topa müdahale etme şansı yok, topla oynama becerisinin gelişeceği bir durum yok. Osayi topa yönelmiyor zaten çapraz koşu atıyor. Bana göre ofsayt değil gerekçesini söyledim. İllaki beni ikna etmenize de gerek yok bu kadar kasmayın.

Ben kendi görüşümü söyledim. Topun atıldığı yerin ofsayt noktasıyla bir alakası yok, Samuel pozisyona uzak olduğu için topa müdahale etme şansı yok, topla oynama becerisinin gelişeceği bir durum yok. Osayi topa yönelmiyor zaten çapraz koşu atıyor. Bana göre ofsayt değil gerekçesini söyledim. İllaki beni ikna etmenize de gerek yok bu kadar kasmayın.
Kasmıyorum zaten. Sen kanıt isteyince ben de diyorum sen de kanıt göster madem ofsayt değil. En azından elimizde 1 tane ofsayt diyen hakem var. :D

Gs ve Sivas maçındaki pozisyonun bunlarla bir alakası yok oradaki sıkıntı neden iptal edildiğini varın açıklayamaması burada eğer çizgiyi çekmedilerse yada neden olduğunu açıklayamayıp insanları kuşku içinde bıraktılarsa bunu da açıklasınlar.

Gs maçındaki olayla bunları bir tutmamak lazım. Orada bir açıklama yok, yanlış karar verebilirsin, yanlış penaltı da olabilir ofsaytta ama kararı açıklamamak tamamen başka bir rezalet.
Sivas'ın golü o kadar aptalca bir sebepten ötürü iptal edildi ki kasıt aradım ben kirli bir zihnim olduğundan ama inanın ki pozisyonlar hiç umurumda değil. Bir gün hakkın yenir, diğer gün hak yersin bu ligde. Bildim bileli böyle. Bugün GS zalim FB mağdur, yarın tam tersi olur. Tüm takımlar için durum bu.

Temmuz ayında TFF başkanı diyor ki VAR kayıtlarını açıklamak legal değil, biz kendimiz inceleriz gerektiğinde. Ne değişti 5 ayda? İllegal olan bir durum, ne oldu da legal hale geldi? Kendi içlerinde çözüp, gerekli tedbirleri almalı ve cezaları vermelilerdi.

Bu lig, hakemlerin çok sık hata yaptığı bir lig ve şimdi her fahiş hata yapılan maçtan sonra VAR kayıtları açıklansın denecek. Tamam hakemler kalitesiz, bunu biliyoruz ama böyle bir baskının altından kaç hakem kalkabilir?

Ayrıca 4 gün sonra FB-GS maçı varken bu açıklamanın yapılması kime ne fayda sağlar? O maçın hakem ekibine Allah kolaylıklar versin.

Osayi gibi uçak gibi giden birine topa gidemez demek de ne bileyim. Şu adam yani bu... :D

Ofsayt dediğiniz adamı tutmakla meşgul Osayi. Adamı oradan yok edemezsin ve adam kaleye dikine koşuyor yana falan değil. Osayi'nin koşması gereken yön kaleye parelel. Osayi topun diğer adama gittiğini fark ttiğinde marke ettiği adamı bırakıp diğerine koşmaya karar veriyor. Topu kontrol eden adamla senin attığın videolardaki adamların durumu aynı değil. İnşallah böyle bir pozisyonla çok önemli bir puan kaybedersiniz de o zaman aynı şeyleri söylersiniz ne diyeyim.

Ofsayt dediğiniz adamı tutmakla meşgul Osayi. Adamı oradan yok edemezsin ve adam kaleye dikine koşuyor yana falan değil. Osayi'nin koşması gereken yön kaleye parelel. Osayi topun diğer adama gittiğini fark ttiğinde marke ettiği adamı bırakıp diğerine koşmaya karar veriyor. Topu kontrol eden adamla senin attığın videolardaki adamların durumu aynı değil. İnşallah böyle bir pozisyonla çok önemli bir puan kaybedersiniz de o zaman aynı şeyleri söylersiniz ne diyeyim.
Yahu sıkıntı da bu zaten adam ofsayta da ama engel, o olmasa Osayi hızını kesmeden rakibe gidecek mi? Gidecek. Bu noktada adam engel olmuş mu? Olmuş.

Olay burada bitiyor zaten.

Osayi'nin koşması gereken yer hareketlendiği yer gayet de. Adam hızlı topa gidecek ama gidemiyor. Aynı pozisyon olursa o gün gelir konuşursun.

Yahu sıkıntı da bu zaten adam ofsayta da ama engel, o olmasa Osayi hızını kesmeden rakibe gidecek mi? Gidecek. Bu noktada adam engel olmuş mu? Olmuş.

Olay burada bitiyor zaten.

Osayi'nin koşması gereken yer hareketlendiği yer gayet de. Adam hızlı topa gidecek ama gidemiyor. Aynı pozisyon olursa o gün gelir konuşursun.
Aynı pozisyon olursa ona da ofsayt deriz ne olacak.

Yalnız ben rakip td olsam Osayi'yi tutmayın derim. Herif koşuyor 3 kişiyi geçiyor, ceza sahasına giriyor sonra pozisyon bitiyor. Osayi'nin daha asisti yok 1600 dk oynamış.
Giriyor da hemen rakip geliyor adamın karşısına. Arada saçmaladığı anlar oluyor o ayrı. Yani aslında önlem alarak oynanıyor bu adama karşı kötü görünse de. Penaltı falan aldırdı bu sezon Avrupa'da, rakibi geçti arkadan müdehale yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Rennes maçında falan çok iyiydi performans olarak. Hızlı ve açık oynayan takımlara karşı iyi oyuncu bence.

Diyoruz ya ayağı biraz iyi olsa zaten durmaz bu ligde ama ayaksız biraz...

Aynı pozisyon olursa ona da ofsayt deriz ne olacak.
Bazıları gibi yapalım diyorsun yani... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık