Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kör goze parmak artık yuh ya rennes maçında top Emre'ye geliyor emre topu sürdükten sonra batsuhayi ofsayttan gelip müdahale ediyor burda ofsayt olmaz çünkü top ayaktan çıkmamış ofsayt olması için topun ayaktan çıkmış olması lazım fener Antalya maçında top havada odayı koşuyor adam vuruyor odayı savruluyor kavisli bir şekilde gidip adamın açısını kapatamiyor kuraldada müdahale ederse ofsayt olur diyor pozisyona yönelen savunmacı ya müdahale eden haji wright ofsayta neden oluyor.
Osayi kendi çarpıp sendelemiş, wright’in suçu yere sağlam basması.

Buna benzer bir pozisyonda daha önce iptal edilen bir pozisyon varsa atın ben ilk defa böyle bir şey gördüm cidden. Aktif topun olduğu bölgelerdeki pozisyonları aynısı diye atmayın ama.

Osayi kendi çarpıp sendelemiş, wright’in suçu yere sağlam basması.
Kardeşim sen ya körsün ya at gözlüğü ile bakiyrosun pozisyonlara başkada birşey demeye gerek yok odayı topa bakıyor koşuyor wright osayiye bakarak gidip vuruyor osayiyi dışa doğru itiyor kavisli bir şekilde gitmek zorunda kalıyor osayi

İzledim, Osayi kendi çarpıyor adamın engellemeye yönelik bir şeyini görmedim. Engelleyecek olsa bırakmaz zaten. Pas atılan noktayla Samuel’in olduğu yerin topla uzaktan yakından alakası yok. Samuel topa koşmuyor zaten diğer adamın koşu yoluna doğru yöneliyor, yani zaten topa müdahale edebileceği bir pozisyonda değilken yöneldiği yer de topla alakasız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık