Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tükürdüğünü yalaması bir yana bahsi geçen para 500 değil de 150m olunca apaçi gibi bir adamın sırf reklamdan şu parayı kazanması kaç sene sürer ki arap ligine gitmeyi kabul etmiş ayıkamadım

Tükürdüğünü yalaması bir yana bahsi geçen para 500 değil de 150m olunca apaçi gibi bir adamın sırf reklamdan şu parayı kazanması kaç sene sürer ki arap ligine gitmeyi kabul etmiş ayıkamadım

Hiçbir kulüp bunu almak istemedi yahu. Para falan işin hikayesi. Tek paylaşımdan milyonları götüren adam niye Arap ligine gitsin? Avrupa'yı tercih etmedim diyerek aklı sıra istenmiyor oluşunu gizleyecek.

Bizim konuştuğumuz ABD işini Messi yapacak gibi. Kendisinin Amerika'ya gideceğinden bahsediliyor. @sensey
Aslında çok mantıklı. Kağıt üzerinde çoğunluk tarafından zaten gelmiş geçmiş en büyük oyuncu unvanını aldı. Şampiyonlar ligi kazanması çok da bir şey katmaz.

Messi'nin yerinde olsam ABD'ye gidip hayatımı yaşardım. Orada biraz şov yapsa medya gücü de CR'yi geçer.

Aslında çok mantıklı. Kağıt üzerinde çoğunluk tarafından zaten gelmiş geçmiş en büyük oyuncu unvanını aldı. Şampiyonlar ligi kazanması çok da bir şey katmaz.

Messi'nin yerinde olsam ABD'ye gidip hayatımı yaşardım. Orada biraz şov yapsa medya gücü de CR'yi geçer.

Miami takımına gidecek deniyordu. PSG ile CL alamaz bence. Ballon dor olur bu sene. Sonra Amerika'ya gider. Milli takımı bırakmadı zaten. Daha oynarım demiş. Böyle bir yol izlerse ve başarılı olursa Amerika gibi bir ülke için çok büyük değer kazanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık