Tükürdüğünü yalaması bir yana bahsi geçen para 500 değil de 150m olunca apaçi gibi bir adamın sırf reklamdan şu parayı kazanması kaç sene sürer ki arap ligine gitmeyi kabul etmiş ayıkamadım
Davası var diye apaçi oraya gidemiyor diye biliyorum ben
Pek bir farkı yok bence. 40 yaşında bile gidebilirdi Amerika veya Arabistan'a. ManU'dan ayrılırken söylediği sözler ile çelişmesi bence daha kötü Xavi hakkında söylediklerinden.Dileğim Amerika'ya gitmesiydi. Soccer denen muhabbeti futbol yapabilirdi.
Tükürdüğünü yalaması bir yana bahsi geçen para 500 değil de 150m olunca apaçi gibi bir adamın sırf reklamdan şu parayı kazanması kaç sene sürer ki arap ligine gitmeyi kabul etmiş ayıkamadım
Frankfurt bile istememiş deniyor anasını satayımHiçbir kulüp bunu almak istemedi yahu. Para falan işin hikayesi. Tek paylaşımdan milyonları götüren adam niye Arap ligine gitsin? Avrupa'yı tercih etmedim diyerek aklı sıra istenmiyor oluşunu gizleyecek.
Frankfurt bile istememiş deniyor anasını satayım
Aslında çok mantıklı. Kağıt üzerinde çoğunluk tarafından zaten gelmiş geçmiş en büyük oyuncu unvanını aldı. Şampiyonlar ligi kazanması çok da bir şey katmaz.Bizim konuştuğumuz ABD işini Messi yapacak gibi. Kendisinin Amerika'ya gideceğinden bahsediliyor. @sensey
Aslında çok mantıklı. Kağıt üzerinde çoğunluk tarafından zaten gelmiş geçmiş en büyük oyuncu unvanını aldı. Şampiyonlar ligi kazanması çok da bir şey katmaz.
Messi'nin yerinde olsam ABD'ye gidip hayatımı yaşardım. Orada biraz şov yapsa medya gücü de CR'yi geçer.