Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Fransa ligi çekişmeli lig mi? 1 tane büyük takım var şuan. Ortalama oynasa tüm futbolcular her sene şampiyon olur PSG.

Bu mu inkar edilmeye başlandı şimdi? Mahalle maçı yapsak, lig kursak memleket de daha çekişmeli olur. :D
Kimse Fransa Ligi'nde şampiyon oldu diye Messi veya PSG övmüyor ki? Şampiyonlar Ligi'nde yaptiklari performansa ve kişisel oyunlara göre yorum yapılır. Al Nassr dediğinde 3-4. Sınıf bir takım. Bir tane top class oyuncu çok çok rahat şampiyon yapar o takımı. Ronaldo iyi bir oyuncuysa onun için challenge falan değil bu. Tabi ortalama bir futbolcuysa challenge olabilir.

Hani her şeyi savunun da kendi lafını yiyip Arap ligine giden adamı savunmayın. Güya Şampiyonlar ligine gidecekti, kimse almadı yine galiba, gerçi niye alsınlar jfbsdbsbdhgw. Artık o kadar savunulacak bir yeri kalmadı ki Arap ligi savunuluyor. Bunun bir adım ötesi Ronaldo'nun ayak numarası büyük o yüzden daha iyi oyuncu demek :D

Sene sonunda 70 gol 25 asist falan yaparsa derim tekrardan Ronaldo bitmemiş diye.

Kimse Fransa Ligi'nde şampiyon oldu diye Messi veya PSG övmüyor ki? Şampiyonlar Ligi'nde yaptiklari performansa ve kişisel oyunlara göre yorum yapılır. Al Nassr dediğinde 3-4. Sınıf bir takım. Bir tane top class oyuncu çok çok rahat şampiyon yapar o takımı. Ronaldo iyi bir oyuncuysa onun için challenge falan değil bu. Tabi ortalama bir futbolcuysa challenge olabilir.

Hani her şeyi savunun da kendi lafını yiyip Arap ligine giden adamı savunmayın. Güya Şampiyonlar ligine gidecekti, kimse almadı yine galiba, gerçi niye alsınlar jfbsdbsbdhgw. Artık o kadar savunulacak bir yeri kalmadı ki Arap ligi savunuluyor. Bunun bir adım ötesi Ronaldo'nun ayak numarası büyük o yüzden daha iyi oyuncu demek :D

Sene sonunda 70 gol 25 asist falan yaparsa derim tekrardan Ronaldo bitmemiş diye.
La ben övdü mü dedim şampiyon oldu diye? Onu bile olamadılar o da ayrı konu nasıl becerdilerse Fransa da...

ŞL de bir şey yapamadılar kaç senedir zaten o kadar harcamaya rağmen.

Ben "Nasr PSG seviyesi takım" demiyorum ama hiç olmazsa ligi daha çekişmeli. Kalbur üstü 2-3 adam sayarsin bir takımda en fazla, PSG kendi ligine göre baştan aşağıya böyle bir takım lig ortalamasına göre.

Al Nasr da Aboubakar-Talisca var diyorlar adamlar 18-19 da şampiyon olmuş en son. Talisca bizim lige gelse "Şampiyon yapar" denir ama Aboubakar ile bile yapamıyor...

Yani Arap ligine gitti diye savunduğum yok. Adam para için gitmiş ununu elemiş eleğini asmış. ŞL falan olmasa Messi için PSG ya da Nasr da oynaması benim için fark etmez. İki ligde cacık, dediğim gibi hatta Arabistan ligi daha çekişmeli şu noktada.

Arabistan Ligin'de 16 takım varmış. Ligleri Avrupa'ya göre bayağı erken bitiyor olmalı. O sürede ne yapıyorlar bilen var mı? 30 maç bitince Avrupa Ligleri'nin bitmesini beklemiyorlardır sanırım.

Büyük konuşan egoist tiplerin tükürdüğünü yalaması keyif veriyor.

Xavi'yi ciddiye almam demiş zamanında. Şimdi kim seni niye ciddiye alsın o hâlde?

Gerçek Ronaldo fanları artık Ronaldo'yu ciddiye almaz. Çünkü kendisi Katar'a giden bir oyuncunun ciddiye alınmaması gerektiğini söylemiştir.

Büyük konuşan egoist tiplerin tükürdüğünü yalaması keyif veriyor.

Xavi'yi ciddiye almam demiş zamanında. Şimdi kim seni niye ciddiye alsın o hâlde?

Gerçek Ronaldo fanları artık Ronaldo'yu ciddiye almaz. Çünkü kendisi Katar'a giden bir oyuncunun ciddiye alınmaması gerektiğini söylemiştir.
Al Nassr'ın vizyonundan çok etkilenmiş.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık