amaneden 12 Şub 2026 #131 Erifu dedi ki: Lust'ı seçeceğinden ne kadar emin bir şekilde sormuştum yalnız. Genişletmek için tıkla ... Übel'i unuttum bile. Lust>
Erifu dedi ki: Lust'ı seçeceğinden ne kadar emin bir şekilde sormuştum yalnız. Genişletmek için tıkla ... Übel'i unuttum bile. Lust>
Zogolo 12 Şub 2026 #132 Erifu dedi ki: Lust'ı seçeceğinden ne kadar emin bir şekilde sormuştum yalnız. Genişletmek için tıkla ... Fma'yı okumaya bahane arıyordum zaten
Erifu dedi ki: Lust'ı seçeceğinden ne kadar emin bir şekilde sormuştum yalnız. Genişletmek için tıkla ... Fma'yı okumaya bahane arıyordum zaten
Erifu Dün 21:25 da #133 Hiç doğrudan söylenmedi de bu elemanın ölülerin başında beklemesinin sebebi, onun oraya geleceğini öngörmüş olmasıydı sanırım. Gizli İçerik Umursamadığını söylese de umursuyormuş demek, biraz klişe.
Hiç doğrudan söylenmedi de bu elemanın ölülerin başında beklemesinin sebebi, onun oraya geleceğini öngörmüş olmasıydı sanırım. Gizli İçerik Umursamadığını söylese de umursuyormuş demek, biraz klişe.