Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Sousou no Frieren

Nasıl bir seri beklediğine göre değişir. Biraz ağır ilerleyen, konusundan çok işlenişin önemli olduğu, dinlendirecek çerezlik bir anime. Gizem, aksiyon, yoğun dram vs. hiçbiri yok. Dram var tabii ama odaklandığı şey bu değil. Huzur veren yolculuk gibi bir tadı var. Herkese hitap etmeyebilir ama çok beklenti ile izlemeyen keyif alır bence.
anladım saol ustam.

Tnd'yi mi?Fantastik kitapları seviyorsan evet.Serinin içinde farklı ırklar, farklı dinler, farklı kültürler var.Yazar epey özenli tasarlamış evrenini,hani manga değilde kitap gibi bir seri.
Bitene kadar okumayı düşünmüyordum ama Discord sunucusunda neredeyse her gün konuşulduğu için okumuş kadar oluyorum.:) Almithara sunucuyu forum olarak kullanıyor, kendisinin çevirip editlediği mangalar ön planda tabii ama istediğimiz her seriyle ilgili konuşabiliyoruz. Saygılı, eğlenceli ortamı var.

Fern olmasaydı Frieren kendi klonuna karşı savaşmak için nasıl bir strateji izleyecekti acaba merak ediyorum. Şu an düşününce o arc aslında tamamen Fern'in kendi çapındaki büyücüler arasındaki yerini öğrenmesi için tasarlanmış gibi gözüküyor. Hayatına Fern girmemiş olsaydı Frieren tabiatındaki birinin yolu 1. Sınıf Büyücü Turnuvası gibi yerlere hiçbir zaman düşmezdi sanırım.:)

Fern olmasaydı Frieren kendi klonuna karşı savaşmak için nasıl bir strateji izleyecekti acaba merak ediyorum. Şu an düşününce o arc aslında tamamen Fern'in kendi çapındaki büyücüler arasındaki yerini öğrenmesi için tasarlanmış gibi gözüküyor. Hayatına Fern girmemiş olsaydı Frieren tabiatındaki birinin yolu 1. Sınıf Büyücü Turnuvası gibi yerlere hiçbir zaman düşmezdi sanırım.:)
Oradaki anlatımda kullandığı kurguyu çok severim. Hatta sabah Serie'nin teker teker büyücüleri çağırıp; büyücülerin geçip geçmediğine karar verdiği sahneyi düşünmüştüm. Orada da keşfettiğim güzel bir mesaj vardı. Bir gün yazarım detaylı. Fern'e gelecek olursak; ilginçtir ki, Fern aslında çok da kompleksli büyüler kullanmıyor. Sadece temel büyü ve savunma kullanıyor. Diğer rakiplerine bakınca kompleksli ve özel nitelikli büyüler kullanır. Ancak Fern temel büyüde ustalaştırılmıştı. Hızlı ve kesintisiz saldırı, hızlı savunma. Bu Fern'in temel büyülerle yapabildiği en iyi özelliğiydi. Ustası Fern'i gerçekten iyi eğitti.

Bu seri faşist seriymiş. Yazarı da zaten faşistmiş. Antisemitikmiş cart curt.

Bunlar bu kafaya nasıl ulaşıyorlar bilmiyorum. Ne kulllanıyorlar acaba...?!

Bir kere Japon animasyonu olduğu için asla antisemitik olamaz. Çünkü, Japonlar abd'den korkan, abd yalakası ve özentisi bir millet, harcarlar o adamı ve şirketi.

Bunun gibi binlerce japon animesi var. Şeytanlı/iblisli hepsi mi öyle? Hepsi şeytanları/iblisler kötü gösteriyor. Şeytanlar/iblisler zaten kötüler de, birde onlarla empati kuruyor arkadaş :oleyo2:

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık