dante68000
Hocam yeni dünyaya geçtikten sonra Zoro mu çok güçlenmiş yoksa karşısına çıkan rakipler mi çok zayıf ? Luffy nerdeyse her arcta ölümcül yaralar alırken Zoro'da çizik bile olmuyor.
Neredeyse hepsinin yapmakta olduğunu görmekteyiz, zira hiçbirinin göğüs bölgesinde bir kıl bile yok. Hepsi kendine bakan, sakalını düzenli traş eden tiplemeler. Yada hepsi köse.Vücut kıllarına özel bakım yapan karakterler hangileri?
Rakipler zayıf.Hocam yeni dünyaya geçtikten sonra Zoro mu çok güçlenmiş yoksa karşısına çıkan rakipler mi çok zayıf ? Luffy nerdeyse her arcta ölümcül yaralar alırken Zoro'da çizik bile olmuyor.
Bu tamamen çizim tekniği ile alakalı bir durum. Impel Down'da işkence gören adamlar işi gücü bırakıp, tıraş mı olmuşlar düzenli olarak? Soru soracaksan, mantıklı şeyler sor. Kendince dalga geçtiğini falan sanıyorsun bence.Neredeyse hepsinin yapmakta olduğunu görmekteyiz, zira hiçbirinin göğüs bölgesinde bir kıl bile yok. Hepsi kendine bakan, sakalını düzenli traş eden tiplemeler. Yada hepsi köse.
Dokunması gerekmiyor bildiğim kadarıyla. Uzaktan da kontrol edebiliyor. Mangaya tekrardan baktım, alakası olmayan yerleri de tele dönüştürebiliyor.Daha demin Op un bölümlerini izliyordum da uyanma tam olarak nasıl oluyor? Yani mesela Dof bir yere dokunuyor . Orası iplik haline geliyor ama bastığı yerler sonra kayboluyor. Dokunması falan mı lazım ?
Yok estağfurullah dalga geçmek niyetinde değilim. Bizim gündelik sıkıntılarımızı manga dünyasına yansıtarak düşünürüm çoğu zaman. Böyle düşününce mantıksız olabiliyor. Kusura bakma.Bu tamamen çizim tekniği ile alakalı bir durum. Impel Down'da işkence gören adamlar işi gücü bırakıp, tıraş mı olmuşlar düzenli olarak? Soru soracaksan, mantıklı şeyler sor. Kendince dalga geçtiğini falan sanıyorsun bence.
Anladım anime izlerken dokunma kısmı dikkatimi çekti de benim ondan sormak istedim teşekkür ederim.Dokunması gerekmiyor bildiğim kadarıyla. Uzaktan da kontrol edebiliyor. Mangaya tekrardan baktım, alakası olmayan yerleri de tele dönüştürebiliyor.