Smo-yan Yami Yami no Mi'nin antiisi bir meyve doğabilir mi ?Ne tür nasıl bir meyve olur?
Bir zaman sonra Roger dönebilir mi?Ray'e -ölmeyeceğim orgak demişti.Ne demek istedi?
2 yıl önce mihawk da haki var mıydı?Hem bushoku hem kenbunshoku.
Momo şimdi tam bir Ejder zoanına mı sahip.Yoksa meyve başarısız olduğundan ölme ihtimali var mı?
Manga niçin gecen hafta gelmedi bu haftaa ile 3 hafta ara etmiyor mu.Hiç birşey anlamadım.
Nekomamushi ve Inuarashi devrimci generalleri çıkabilir mii?Eğer öyleyse bu Dragonun her ırktan generali oldugu anlamına gelir mi?Balıkadam,uzunkol,uzunbacak,şahingöz..... vs...
Marvel ve D.C evrenlerinin en güçlü 5 karakteri?
1. Antiden kastın meyve güçlerini etkisi kılması ise, sanmıyorum.
2. Dönmez. Orada fikirlerine vurgu yaptı. Serinin başında bile "Ölürken söylediği sözlerle" gibi bir laf geçiyor.
3. İkisi de olabilir.
4. Evet. Meyvenin başarısız olmasının, dönüşümü kontrol edememesinden ileri geldiği düşünülüyor. Yani ne zaman ejderha olacağına karar veremiyor, meyve kafasına göre açılıp kapanıyor.
5. Normalde bir hafta ara vardı, sonraki hafta bölüm çıkacaktı. Ancak o sonraki hafta çıkacak bölüm erken gelince, ara olması gereken hafta bölüm okuduk. Doğal olarak sonraki hafta manga gelmedi, geçen hafta da derginin verdiği standart aralardan biriydi. Ondan bu kadar uzadı.
6. Çıkabilirler, ancak ben pek ihtimal vermiyorum. Dragon eğer tüm halkları kardeşçe yaşatmak istiyorsa, böyle bir oluşum yaratmış olabilir. Şahin gözlü insan ırkı olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsadı, adamın lakabı Şahin Gözlü olmazdı. Nasıl ki Apoo'ya Uzunkol Apoo ya da Bluegilly'ye Uzunbacak Bluegilly demiyorlarsa, bu da aynı şey.
7. Bu kişiye göre değişir. En güçlülerini yazayım, anlaşalım. Marvel'da One-Above-All, DC'de The Presence.