Oda bunu bir şekilde kurguya yedirir.Özellikle bu durum hakkında bir düşündüğü vardamı böyle yapıyor dersin yoksa Zoro=her yerde her zaman yön fukarası mı
Bu kadarı artık kabak tadı vermeye başladı kanımca da yinede sorayım dedim.
Oda bunu bir şekilde kurguya yedirir.Özellikle bu durum hakkında bir düşündüğü vardamı böyle yapıyor dersin yoksa Zoro=her yerde her zaman yön fukarası mı
Bu kadarı artık kabak tadı vermeye başladı kanımca da yinede sorayım dedim.
Kağıt üstünde, evet. Ancak ikisi kapışmadan bilemeyiz.Selam Smoker. Merak ettim de bu Shutenmaru da kılıç ustası eğer meyve gücü yoksa Dünya'nın en iyi kılıç ustası diye anılan Mihawk bu adamdan iyi midir ?
Son olarak. Bu Shutenmaru güçlü biri gibi 2 .veya 1.adam gibi desek eğer Mihawk cidden iyiyse bundan bu Mihawk için en azindan şunu dedirtir mi bize ? Mihawk amiral ayarı bir adamdır.Kağıt üstünde, evet. Ancak ikisi kapışmadan bilemeyiz.
Sen istersen diyebilirsin buna bakarak. Nereden girip, nereye bağladın. Tebrik ediyorum.Son olarak. Bu Shutenmaru güçlü biri gibi 2 .veya 1.adam gibi desek eğer Mihawk cidden iyiyse bundan bu Mihawk için en azindan şunu dedirtir mi bize ? Mihawk amiral ayarı bir adamdır.
Darbe karanlığın boşluğuna gider. Tabi Haki ile ilişkisi nasıl olur bilemem.Karasakal logia savunmasi yapabilir mi?Ornek vermek gerekirse tam darbenin geldiği yeri karanlik ile kaplasa ne olur?