İsimli saldırılarının güç sıralamasını. Hangisi hangisinden daha güçlü anlamında.Soruyu anlamadım.
İsimli saldırılarının güç sıralamasını. Hangisi hangisinden daha güçlü anlamında.Soruyu anlamadım.
Tam belli değil onun nasıl o hale geldiği.O 4 resmin arasında bir de Monet var. Onun bacak ve kanatları Law tarafından eklenmişti sanırım.
Hiçbir fikrim yok.İsimli saldırılarının güç sıralamasını. Hangisi hangisinden daha güçlü anlamında.
Animede öyle geçiyordu sanırım. O yüzden demiştim zaten. Tabi animeyi kaynak almasak da mangada da aynısı yazıyordur belki dedim.Tam belli değil onun nasıl o hale geldiği.
Mangada hiç öyle bir bilgi geçmedi. Monet'nin hali hiç Law'un işine benzemiyor bana göre.Animede öyle geçiyordu sanırım. O yüzden demiştim zaten. Tabi animeyi kaynak almasak da mangada da aynısı yazıyordur belki dedim.
Özellikle bu durum hakkında bir düşündüğü vardamı böyle yapıyor dersin yoksa Zoro=her yerde her zaman yön fukarası mıDüşündüğün gibi, Zoro köpeğin üzerinde giderken kayboldu.
Şu ana kadar gördüklerimize göre, evet.Merak ettim de Katakuri'nin gözlem hakisi cidden yonkoular için bile mi iyi ?