Jaycee
Dumanlı !! Luffy'nin annesini oda sence gösterirmi neden karakterlerin aileleri gösterilmiyor ? Sadece bizim tayfayı diyorum ??
Buradan hepsini anlatmak uzun sürer. Daha sonra bir konu hakkında toplarım teorileri.One Piece hakkında herhangi bir karakter üzerinde olabilir veya olay olabilir ? Duyduğun gördüğün veya senin kendi ürettiğin en güzel teorilerden 3-4 tane yazar mısın ? Elbette daha fazla varsa yazmaktan sıkılmassan hepsini yazabilirsin Smoker-San .
Bana göre yenemez, ancak o laftan denk dövüşebilecekleri anlamını çıkarırım.Hocam animede marineford'da Ivankov Kuma'ya ''Madem hafızanı kaybettin, benden ne kadar korktutuğunu hatırlatacağım'' gibi bişey demişti. Bu sözden yola çıkarak Ivankov'un Kuma'yı yenebileceğini düşünebilir miyiz?
Öyle bir bilgi geçmedi.Smoker ben bu boy mevzusunu bir türlü anlayamadım.Haki seviyene bağlı olarak boyunu büyütme gibi bir özellik mi var seri içinde?
Hayır, değil. O film komple ana seriye bağlı.Smoker şimdi Strong World'te Shiki falan filler değil ama
Luffy'nin Shiki'yi dövmesi filler mi değil mi?
Bilmiyorum, ama muhtemelen ilerleyen dönemlerde Luffy'nin annesini görebiliriz.Dumanlı !! Luffy'nin annesini oda sence gösterirmi neden karakterlerin aileleri gösterilmiyor ? Sadece bizim tayfayı diyorum ??
Yemez.Donquixote D. of La mingo
Edwar D. Newgate
ne düşünüyoersun
Wikia'da elmastan daha sert olduğu yazılmış. Henüz seride kırabilen ya da kesebilen kimseyi görmedik. Filmlerde olanları ciddiye alma.Kairoseki nin dayanıklılık seviyesi ne tam olarak? One piece 3d de zoro kairoseki kafesi kesiyor yine el adası filminde de sanji kairoseki kafesi su altında tekmeleyerek kırıyor. Normal mangada da bu kadar kolay kırma/kesme işlemi yapabilirler mi kairoseki de
Sonradan filler kapsamına alınmış demek ki. Daha önceden ana seride görünüyordu.Kardeşim ama Wikideki Shiki sayfasında Mavie 10daki olaylar Filler/Non-Canon diye anılıyor. Benmi yanlışım yoksa ?
http://onepiece.wikia.com/wiki/Shiki
Bu arada bir sorum var. Crocodile sağ eliyle kendisine gelen suları emebiliyor (Örnek: Luffynin yolladığı Mizu Pistolleri Eliyle emdi hemencecik) ama Su vücuduna deyince emmeyi bırak Logia özelliğini kaybediyor. Şimdi bunu emme işini sadece Sağ eliylemi yapabiliyor ? eğer öyleyse bu sanki Crocodilenin Meyve değilde kendi doğuştan bi gücüymüş gibi duruyor çünkü Suyu emme diye bir gücü varsa her yeriyle yapabilmelidir bence çünkü tüm vücudunu kuma çevirebiliyor. Benim görüşüm Suna Suna No Mi ile kıçınla başınla bile suyu emilebileceği ama bunu kullanmak için ustalık gerektiğini ve Crocodile gibi bir Shichibukai bile bu olayı sadece Sağ eliyle yapabilecek kadar ilerleme kaydedebildiğini düşünüyorum. Sen ne dersin ?
115.abi übelblatt su anda kacıncı bölümde en son ?
Filler olarak geçiyor. Karakterler ana seriye bağlı, ancak hikaye değil.One Piece z filler deniliyor.Ben aksini iddaa ediyorum senin yorumun nedir eğer filler değilse ana seriye ne kadar bağlı