Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Smoker. Bana zorladin diyorsun kendin zorluyorsun.Zoro diyorum temas diyorsun yahu bağlantı ne köpükle diyorum ses yok.Seride temas ederek bayıltırsan bayilan kişiden köpük çıkar diye kaîde mı var hayır.Yani köpürme için h.haki veya dokunmak Sart degil.Zaten Sugar buna net örnek.Gelip anında köpük çıkmadı diyorsun yahu burada önemli olan h.haki olmadan,salt korkuyla bayılma olabiliyor mu evet kopuk çıkabiliyor mu evet,yani Kobi'de de aynı durum olabilir mı evet.O sahnede Shanks'ın yüzüne,gözüne vs vurgu yapıldı mı h.haki salıyormus gibi hayır,mangâka birilerine söyletiyor mu h.haki diye hayır.Ee nereden geliyor bu kesinlik? Ben o diger sahnelere itiraz ediyor muyum hayır,cunku net tartışmaya açık değil ama bu açık.Sana gore kesin olabilir beni ilgilendirmez ama herkeste aynı durum olamaz şu sahne için.

@Smoker. Bana zorladin diyorsun kendin zorluyorsun.Zoro diyorum temas diyorsun yahu bağlantı ne köpükle diyorum ses yok.Seride temas ederek bayıltırsan bayilan kişiden köpük çıkar diye kaîde mı var hayır.Yani köpürme için h.haki veya dokunmak Sart degil.Zaten Sugar buna net örnek.Gelip anında köpük çıkmadı diyorsun yahu burada önemli olan h.haki olmadan,salt korkuyla bayılma olabiliyor mu evet kopuk çıkabiliyor mu evet,yani Kobi'de de aynı durum olabilir mı evet.O sahnede Shanks'ın yüzüne,gözüne vs vurgu yapıldı mı h.haki salıyormus gibi hayır,mangâka birilerine söyletiyor mu h.haki diye hayır.Ee nereden geliyor bu kesinlik? Ben o diger sahnelere itiraz ediyor muyum hayır,cunku net tartışmaya açık değil ama bu açık.Sana gore kesin olabilir beni ilgilendirmez ama herkeste aynı durum olamaz şu sahne için.
Tamam. Şimdi konumu meşgul etme. Laflarımı iyice çarpıtmışsın, ama söylediğim gibi sana açıklama yapmak için kasmayacağım.

Şimdi anlamadım Law keserken temas etmesi gerekmiyoru galiba. Vergo nasıl korunuyor hakiyle meyve yeteneğinden?
Law daha meyvesine hakim değilken, Vergo'nun sert bedenini aşamıyormuş. Gelişince meyve gücünü Haki ile de kombine ederek kesiyor. Anlaşılmayacak bir şey yok.

Law mes tekniğini nasıl yapıyor?Oda içine alır almaz direkt mes yapamıyordur herhalde,bunun bir şartı vardır illaki.Bu ne?

Bugün öyle dolanırken bir foto gördüm, fan çalışması. orda Brook normal bir insan gibi çizilmişti. öyle görünce aklıma geldi. biraz uçuk bir soru fikrini almak istedim. Sence Brook ilerde bir bedene kavuşabilir mi? Mesela Law'ın da yeteneğinin yardımıyla.

Hikaye başlamadan 6 ay veya daha uzun bir süre önce Karasakal Tayfası Drum island'ı yağmalıyor.Bu demek oluyor ki Karasakal hikaye başlamadan Beyazsakal Korsanları'ndan ayrılıyor ve yine Ace hikaye başlamadan Karasakal'ın peşine düşüyor.Sorum şu Marinford'da Luffy ve Beyazsakal konuşuyorken Beyazsakal Ace'in kendisine bir poster göstererek ''bak baba bu benim kardeşim'' dediğini hatırlıyor.Sence mangaka burda hata mı yaptı ?

Bugün öyle dolanırken bir foto gördüm, fan çalışması. orda Brook normal bir insan gibi çizilmişti. öyle görünce aklıma geldi. biraz uçuk bir soru fikrini almak istedim. Sence Brook ilerde bir bedene kavuşabilir mi? Mesela Law'ın da yeteneğinin yardımıyla.
Zor bir soru. Ne desem yalan olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık