Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deli Paşa

1. Hayır. Normal at meyvesi. Kuş yeyince, öyle kanatlı ata dönüşmüş.
Hımm. O zaman, varsa ileride Pegasus görmemiz de mümkün olabilir.

2. Girer, ama ne kadar güçlü olurlar, orasını bilemem. Bir de yanlış biliyorsun. Pegasus, Athenaya bineklik yapmadı. Bellerophon tarafından eğitildi, daha sonra da Zeus'a hizmet etti.
Daha sonraları Bellerophontes tarafından Athena'nın ona verdiği altın dizgin yardımıyla yakalandığı, Kimera ve Amazonlarla olan çarpışmalarında da ona yardım ettiği söylenir.
Wiki'de tam olarak böyle yazılmış. Pek çok illisturasyonda beraber çizilmiş bazılarında da pegasusu binek olarak kullandığı da gösterilmiş.

Aşağıdaki illisturasyonda, Bellerophontes tarafından verilen altın dizgin'i Pegasus'u yakaladığı sahne gösterilmiş.

3. One Piece dünyasında mitolojik olmayan yaratıkların meyveleri de mitolojik olmaz. Eskiden ejderhalar varmış. Ryuma bir tanesini öldürmüş hatta. Antik Zoan sınıfına girebilir, ancak mitolojik olacağını sanmıyorum. Ortak güç veren meyveler olmuyor. Bu yüzden kendi içerisinde modellere ayrılmıştır, tabii varsa.
Mistik zoan güçlerinin, antik zoan güçklerinden daha fazla olduğunu söylemiştin diye hatırlıyorum. O zaman Ejderlerin ankalar kadar değerli ve güçlü olmadığı anlamını çıkartabilir miyiz?

4. Meyveler ölen birini bile geri getirebildiğinden, o tarz bir meyve çıkabilir.
Filler olmasından dolayı gerçek seri de var olması ne kadar mümkün olabilir?

5. Pokemon'un meyvesi onu kaplumbağaya dönüştürüyor. Muhtemelen Smile meyvelerinden birini yeyip, aslana dönüşmüş. Cariboo'dan saldırı aldığında kafasını, kollarını ve bacaklarını kabuğunun içine çekiyor.
Benim de en ihtimal verdiğim buydu.

Ekleme: Bu Pierre'yi ele alırsak, Bir aslan, Kartal Kartal Meyvesi yerse, Grifin'e dönüşebilir diyebilir miyiz? :D

Hımm. O zaman, varsa ileride Pegasus görmemiz de mümkün olabilir.

Wiki'de tam olarak böyle yazılmış. Pek çok illisturasyonda beraber çizilmiş bazılarında da pegasusu binek olarak kullandığı da gösterilmiş.

Aşağıdaki illisturasyonda, Bellerophontes tarafından verilen altın dizgin'i Pegasus'u yakaladığı sahne gösterilmiş.

Mistik zoan güçlerinin, antik zoan güçklerinden daha fazla olduğunu söylemiştin diye hatırlıyorum. O zaman Ejderlerin ankalar kadar değerli ve güçlü olmadığı anlamını çıkartabilir miyiz?

Filler olmasından dolayı gerçek seri de var olması ne kadar mümkün olabilir?

Benim de en ihtimal verdiğim buydu.
Ben Athena'nın Pegasus'u binek olarak kullandığını hiçbir kaynakta okumadım sadece Bellerophon'a onu eğitmesi için yardım ediyor, o kadar.

Çıkarabilirsin. Mitolojik Zoan türleri daha ender bulunan ve efsanevi güçlere sahip olan meyveler. Antik Zoan olarak bir tek dinozor meyvesi gördük. O da bildiğin düz dinozordu.

Filler bölümlerde dahi Oda'nın fikri alınır. Bu yüzden gerçek seri de çıkma ihtimali var.

Deli Paşa

Çıkarabilirsin. Mitolojik Zoan türleri daha ender bulunan ve efsanevi güçlere sahip olan meyveler. Antik Zoan olarak bir tek dinozor meyvesi gördük. O da bildiğin düz dinozordu.
Doğrusunu söylemek gerekirse, pek mitolojik kitap okumadım. Ben, illisturasyon, çizim ve tablolarda gördüğüm için söyledim. Birkaç yıl öncesinde Athena ilgili görsel araştırma yaparken Pegasus üzerinde savaştığı çizimler görmüştüm. Hepsi günümüzden amatör çizimlerdi. Mesajımı yazmadan önce de bilgi tazeleyeyim diye wiki'ye bakmıştım. Böyle bir bilgi yok ise çizerlerin hayal gücüdür o zaman. :)

Drake'in meyvesi T-Rex'e dönüştürüyordu. Önceki mesajında aynı tip meyvenin farklı tipleri olabilir mi? Triceraptor falan?

Bu Pierre'yi ele alırsak, bir aslan, kartal kartal meyvesi yerse, Grifin'e dönüşebilir mi? :D

Çok soru sordum kusura bakma. :)

Doğrusunu söylemek gerekirse, pek mitolojik kitap okumadım. Ben, illisturasyon, çizim ve tablolarda gördüğüm için söyledim. Birkaç yıl öncesinde Athena ilgili görsel araştırma yaparken Pegasus üzerinde savaştığı çizimler görmüştüm. Hepsi günümüzden amatör çizimlerdi. Mesajımı yazmadan önce de bilgi tazeleyeyim diye wiki'ye bakmıştım. Böyle bir bilgi yok ise çizerlerin hayal gücüdür o zaman. :)

Drake'in meyvesi T-Rex'e dönüştürüyordu. Önceki mesajında aynı tip meyvenin farklı tipleri olabilir mi? Triceraptor falan?

Bu Pierre'yi ele alırsak, bir aslan, kartal kartal meyvesi yerse, Grifin'e dönüşebilir mi? :D

Çok soru sordum kusura bakma. :)
Olur, neden olmasın? Zoan türlerinde sıkıntı yok, insan meyvesi bile varken, her canlının meyvesi çıkabilir.

Hayır, kullanıcılar tek meyve yiyebilirler.

İstediğin kadar sorabilirsin. Bu konu siz soru sorun diye açıldı zaten.

Deli Paşa

Hayır, kullanıcılar tek meyve yiyebilirler.
Ben, aslan meyvesi ve kartal meyvesi yensin demiyorum. "Pierre de olduğu gibi, normal bir aslanın (Bildiğimiz sıradan aslan) kartal meyvesi yerse, Pierre'nin Pegasus'a dönüştüğü gibi, aslan da Grifin'e dönüşebilir mi"? demek istemiştim.

Deli Paşa

Hani abartma diyeceksin ama, Chimera oluşturabilir miyiz bu yöntemle? Aslana, yapay keçi, gerçek yılan meyvesi yedirirsek. :D

Tamam ciddi bir soru sorayım. :) Bu son olacak sanırım.

Zoan türünde sıkıntı yok dedin, o zaman Imp Imp no Mi veya Devil Devil no Mi gibi meyveler için de mümkündür der misin? Mümkünse Mithic mi dersin, Antik mi? Meyveleri yaratan şeytan'ın varlığını düşünürsek, Antik daha mı uygun kaçar? Yoksa hepsinden farklı olarak üçüncü bir tür olarak "Tanrısal Meyveler" diye bir başlık açabilir miyiz?

Abi şimdi başka bir forumda gördüm de benim de aklıma takıldı :) eğer 2 ayrı seytan meyvesi kullanıcısının çocuğu olursa bu doğacak çocuğu etkiler mi ya da nasil etkiler ? ya da en azindan boyle bir fikir,fikrin,teorin var mıdır ? paylasirsan sevinirim tesekkürler.

Funkfreed Fil meyvesi yemiş bir kılıç, Lassoo ise Dachshund meyvesi yemiş bir top atıcısı.
ve abi buna ek olarak kılıca ya da top atıcı makinaya nasil meyve yediriyorlar ? Nasil etki ediyor da canli birseye dönüsüyor ? sonucta cansız bir seye can vermek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık