Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
don accino atsu atsu no misinin,akainun magu magu no misinden ne farkı var
Biri Paramecia, diğeri Logia.

Hani abartma diyeceksin ama, Chimera oluşturabilir miyiz bu yöntemle? Aslana, yapay keçi, gerçek yılan meyvesi yedirirsek. :D

Tamam ciddi bir soru sorayım. :) Bu son olacak sanırım.

Zoan türünde sıkıntı yok dedin, o zaman Imp Imp no Mi veya Devil Devil no Mi gibi meyveler için de mümkündür der misin? Mümkünse Mithic mi dersin, Antik mi? Meyveleri yaratan şeytan'ın varlığını düşünürsek, Antik daha mı uygun kaçar? Yoksa hepsinden farklı olarak üçüncü bir tür olarak "Tanrısal Meyveler" diye bir başlık açabilir miyiz?
Meyveleri kimin yarattığı kesin değil. Gerçek doğalarını bilen tek kişi Vegapunk. O tarz meyveler çıkmaz muhtemelen. Çıksa bile Mitolojik sınıfa girer.

Abi şimdi başka bir forumda gördüm de benim de aklıma takıldı :) eğer 2 ayrı seytan meyvesi kullanıcısının çocuğu olursa bu doğacak çocuğu etkiler mi ya da nasil etkiler ? ya da en azindan boyle bir fikir,fikrin,teorin var mıdır ? paylasirsan sevinirim tesekkürler.

ve abi buna ek olarak kılıca ya da top atıcı makinaya nasil meyve yediriyorlar ? Nasil etki ediyor da canli birseye dönüsüyor ? sonucta cansız bir seye can vermek ?
Ben herhangi bir etkisi olacağını sanmıyorum.

Onu daha açıklamadılar. Muhtemelen meyvenin ruhunu cansız maddeye aktarıyorlardır.

hocam 2 yıl aradan sonra sonra ne kadar zaman geçti one piece dünyasında...
En fazla 1 ay.

Peki abi o zaman buna dayanarak aslında önemli olan meyvenin kendisi degil de ruhu diyebilir miyiz ? O zaman seytan meyvesi herhangi bir meyve olabilir. Bu Ceaser'ın yaptıgı yapay meyveleri de örnek göstererek. Yani demek istedigim önemli olan ruhların herhangi bir meyveye herhangi bir sekilde veya herhangi bir sebepten yerleşmesi. Mantık acisindan da bunun neden meyve oldugunu düsünürsek olabilecek ihtimallerden en kuvvetlisi meyveler olurdu bence. Cünkü baska ne olabilir ki. Doğada kendi basına yetisen maddeler diyelim. Buna benzer baska bir sey var mi diye düsünürsek ben birsey bulamadim aklıma gelmedi. Demek istedigim oda'nın seytan ruhlarını neden meyvelere hapsetmiş olduguna bir iki sebep aramak. Bu yazdıklarım sence ne kadar dogru olablir ya da sacma mi :) Tam olarak kuramadim kafamdaki düsünceleri ama düsününce bir anda bunlar geldi.

Sana da zahmet veriyorum ama tesekkür ederim iyi akşamlar. :)

Peki abi o zaman buna dayanarak aslında önemli olan meyvenin kendisi degil de ruhu diyebilir miyiz ? O zaman seytan meyvesi herhangi bir meyve olabilir. Bu Ceaser'ın yaptıgı yapay meyveleri de örnek göstererek. Yani demek istedigim önemli olan ruhların herhangi bir meyveye herhangi bir sekilde veya herhangi bir sebepten yerleşmesi. Mantık acisindan da bunun neden meyve oldugunu düsünürsek olabilecek ihtimallerden en kuvvetlisi meyveler olurdu bence. Cünkü baska ne olabilir ki. Doğada kendi basına yetisen maddeler diyelim. Buna benzer baska bir sey var mi diye düsünürsek ben birsey bulamadim aklıma gelmedi. Demek istedigim oda'nın seytan ruhlarını neden meyvelere hapsetmiş olduguna bir iki sebep aramak. Bu yazdıklarım sence ne kadar dogru olablir ya da sacma mi :) Tam olarak kuramadim kafamdaki düsünceleri ama düsününce bir anda bunlar geldi.

Sana da zahmet veriyorum ama tesekkür ederim iyi akşamlar. :)
Yapay meyvelerin ruhları yok. Ruhlar sadece gerçek meyvelerde mevcut. Benim meyvelerle ilgili bir teorim vardı. Teorime göre meyveleri insanlar yapmışlar günlük hayatları için, ancak sonradan bu meyveler bilinç kazanıp bu hale gelmişler.

Yapay meyvelerin ruhları yok. Ruhlar sadece gerçek meyvelerde mevcut. Benim meyvelerle ilgili bir teorim vardı. Teorime göre meyveleri insanlar yapmışlar günlük hayatları için, ancak sonradan bu meyveler bilinç kazanıp bu hale gelmişler.
Anladim abi. Mantıklı geldi su an bana. Sonucta yapay bir meyve de olsa insanin icinde,damarlarinda,dna sında yasayan bir sey bu meyve/ruh. İnsanla bir bütün oldugu zaman ruh o insanin yasadigi herseyi aynı zamanda yasıyor.Duygularını,gözyaslarını,anlarını... Böyle de zaman icinde bir ruha dönüsüyor. Tesekkürler abi simdi biraz biraz daha iyi oturdu.

Deli Paşa

"DON" kimdir? Franky'nin ustası Tom'la ilgili her konuda Don ismi geçiyor. "Don'la yapmak, Don'la yükselmek" gibi tabirler kullanılıyor. Bink'in Sakesin de "Gemi yola çıkarken, hep birlikte Don'la şarkı söyleyelim." deniyor ikinci dörtlüğün ikinci dizesinde. Kimdir bu Don? İlk dile getirildiğinden beri aklımda bu soru. Tekrar izlerken yine geldi aklıma, sorayım dedim.

Usta soruldu mu bilmiyorum ama ;
1.Moria luffy değilde akainu nu gölgeyi oz a ya da başkasına verse,logia özelliği gösterir mi o karakter ?
2.Moria gölge değiştirdiğinde oz luffy gibi davrandı.Onun yetenekleri kullandı.Buna göre meyve içinde ki şeytan ya da her ne haltsa,canlının gölgesi ile mi taşınır ?
3.OP dünyasında gölge=ruh mu dur.Law kişilik değiştirebiliyor.Moria da gölge ile ölü diriltme,yetenek değiştirme yapabiliyor.Bu onu daha güçlü meyve yapmaz mı ?

Franky mekanik olan uzuvlarına meyve yedirse onları monte edip kullanabilir mi ?
ve bu şekilde eğer mümkünse 1 den fazla meyve yiyebilir mi ya da denizle temas kursa diğer kullanıcılar gibi etkimi gösterir ?

Torikoyla alakalı bir sorum var hocam.

Hayvan seviyelerinin toplamı onların gücünü aynı oranda arttırır mı ? Yani 25 seviyesindeki iki hayvan 49 seviyesindeki bir diğer hayvanı yener diyebilir miyiz ?

Teach yerçekimiyle marineforddaki normal askerleri karanlığına çekiyordu.Beyazsakal'ı yerçekimiyle çekememesinin sebebi Hakimidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık