Biri Paramecia, diğeri Logia.don accino atsu atsu no misinin,akainun magu magu no misinden ne farkı var
Meyveleri kimin yarattığı kesin değil. Gerçek doğalarını bilen tek kişi Vegapunk. O tarz meyveler çıkmaz muhtemelen. Çıksa bile Mitolojik sınıfa girer.Hani abartma diyeceksin ama, Chimera oluşturabilir miyiz bu yöntemle? Aslana, yapay keçi, gerçek yılan meyvesi yedirirsek.
Tamam ciddi bir soru sorayım.Bu son olacak sanırım.
Zoan türünde sıkıntı yok dedin, o zaman Imp Imp no Mi veya Devil Devil no Mi gibi meyveler için de mümkündür der misin? Mümkünse Mithic mi dersin, Antik mi? Meyveleri yaratan şeytan'ın varlığını düşünürsek, Antik daha mı uygun kaçar? Yoksa hepsinden farklı olarak üçüncü bir tür olarak "Tanrısal Meyveler" diye bir başlık açabilir miyiz?
Ben herhangi bir etkisi olacağını sanmıyorum.Abi şimdi başka bir forumda gördüm de benim de aklıma takıldıeğer 2 ayrı seytan meyvesi kullanıcısının çocuğu olursa bu doğacak çocuğu etkiler mi ya da nasil etkiler ? ya da en azindan boyle bir fikir,fikrin,teorin var mıdır ? paylasirsan sevinirim tesekkürler.
ve abi buna ek olarak kılıca ya da top atıcı makinaya nasil meyve yediriyorlar ? Nasil etki ediyor da canli birseye dönüsüyor ? sonucta cansız bir seye can vermek ?
Onu daha açıklamadılar. Muhtemelen meyvenin ruhunu cansız maddeye aktarıyorlardır.
En fazla 1 ay.hocam 2 yıl aradan sonra sonra ne kadar zaman geçti one piece dünyasında...