Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama biz bu hakili jet pistolle hakisiz jet pistolü nasıl ayırcaz ? 2 yıl sonra sentomaru, luffy pacifistayı tekleyince haki kullandı dedi. siyahlaştırma zaten ayrı bir teknik ama yine de baktım mangada da animede de siyahlaşmamış. mesela balıkadam adasına ilk geldiklerinde hyozou ya attığı jet pistol hakili miydi ? çünkü karşılayabildiğine göre güçlü demişti luffy. eğer hakiliyse o jet pistol demek ki ilerde kimseye sökmeyecek kolayla.
Ayırmanın yolu yok. Sadece Buso Koka yaptığında anlarsın. Diğer saldırılar düşünceye göre değişir.
Yumruktan sonra Bellamy suda nasıl batmıyor?
Onu ben de anlamadım. Muhtemelen batmaya başlamadan önceki bir karedir.
Bedeni haki ile kaplamanın kılıç ustalarına karşı olan avantajı nedir?Örneğin Zoro Haki ile kaplanmış Luffy'i kesebilirmi?Kesebilirsede kesmekte ne kadar zorlanır?
Rakiplerin Haki durumlarına göre değişir. Kılıçustasının Haki seviyesi, rakibininkinden düşükse kesemez. Tashigi'nin saldırısını Vergo kolu ile durdurmuştu.
Law ruhların yerini değiştirdiğinde Brook'un bedenine herhangi birini koysaydı sen o kişi ölürmüydü?
Eğer meyve güçleri ruhta değil beden de ise muhtemelen o beden geçen başka ruhta ölümsüz olurmuydu.
Brook bedeninde çıkabildiğine göre meyve bedende değil ruhta yani bu mantıkla o ölü bedene gelecek olan kişi ölecekti sanırım.
Brook'un meyvesi farklı tipte çalışan bir meyve olabilir mi diğer hepsinden farklı yani tek bir sefer kullanılan. O da öldüğünde.
Ölmezdi. Meyve gücü bedende kalmaya devam ediyor. Tashigi ve Smoker'ın yer değiştirmesi durumlarını etkilememişti.
Evet, olurdu. Ancak meyve gücünün işe yaraması için ölmesi gerekirdi.
Brook ruhunu bedeninden çıkarıyor. Law yaptığı teknikte kişinin ruhu ile meyvenin ruhunu ayırıyor. Law'ın tekniğinin de iç yüzü tam belli değil aslında. O yüzden net bir cevap çıkmıyor.
Öyle zaten. Brook geçmişini anlatırken, meyveyi yediğini, ancak bir işine yaramadığını söylüyordu.