Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önceden soruldu mu bilmiyorum ama biz şimdi bu One Piece Z'yi filler olarak mı kabul edeceğiz yoksa normal seriye mi dahil edeceğiz?

Senaryosunu Oda yazmadı diye biliyorum ve bu yüzden bence filler olmalı ama forumda birkaç yerde bu film baz alınarak fikirlerin savunulduğunu veya çürütülmeye çalışıldığını gördüm, ondan soruyorum.

Daha önceden soruldu mu bilmiyorum ama biz şimdi bu One Piece Z'yi filler olarak mı kabul edeceğiz yoksa normal seriye mi dahil edeceğiz?

Senaryosunu Oda yazmadı diye biliyorum ve bu yüzden bence filler olmalı ama forumda birkaç yerde bu film baz alınarak fikirlerin savunulduğunu veya çürütülmeye çalışıldığını gördüm, ondan soruyorum.
Hayır. Filler değil. Oda'nın da senaryoda parmağı var.

Anime'de Punk Hazard arc başlamadan önce dev aşçıyı kurtarma operasyonunda iki dirsekli elemanın Luffy'i maymun etmesinde de Oda'nın parmağı var mı yoksa animede gösterilen kısım filler mı?

Anime son bölüm izleyince aklıma geldi;
Kinemon'nun bedeni Luffy'nin vücuduna yapıştığında Luffy'nin şeytan meyvesi özelliğini kazanırmı yada Luffy onun meyve özelliğini kazanır mı sence? :)

Smoker. Bildiğimiz önemli düellolara bakıyorum. Akainu vs Aokiji 10 gün sürmüş. Ace vs Jinbei 5 gün sürmüş. Ama Luffy'nin vs'leri 5-6 dakika sürüyor. Gösterilmeyen olaylar için 5 gün 10 gün sürdü demek basit. Luffy'nin yonkou ile olan savaşının, önemli düellolara bakıcak olursak 20-25 gün sürmesi gerek. Ama One Piece'te 3-4 adalık seyahatleri neredeyse 20-25 gün sürüyor hatta daha az.

Bu yonkou ile olucak olan savaş tahmini ne kadar sürer sence?

pekı bı sorum daha var hakı zırhı bu hayaletlere karsı cozum olur mu ? peronanın hayaletı.. brook un hayaletı gıbı ?
Muhtemelen olur.

Anime son bölüm izleyince aklıma geldi;
Kinemon'nun bedeni Luffy'nin vücuduna yapıştığında Luffy'nin şeytan meyvesi özelliğini kazanırmı yada Luffy onun meyve özelliğini kazanır mı sence? :)
Hayır, kazanmaz.

Smoker. Bildiğimiz önemli düellolara bakıyorum. Akainu vs Aokiji 10 gün sürmüş. Ace vs Jinbei 5 gün sürmüş. Ama Luffy'nin vs'leri 5-6 dakika sürüyor. Gösterilmeyen olaylar için 5 gün 10 gün sürdü demek basit. Luffy'nin yonkou ile olan savaşının, önemli düellolara bakıcak olursak 20-25 gün sürmesi gerek. Ama One Piece'te 3-4 adalık seyahatleri neredeyse 20-25 gün sürüyor hatta daha az.

Bu yonkou ile olucak olan savaş tahmini ne kadar sürer sence?
Serinin gidişatı açısından kısa sürmesi gerekiyor. Zaten uzun süren dövüşler de, denk güçteki adamların dövüşleri. Çok şaşırmıyorsun yani uzun sürdüğünü duyunca.

Bu bağlamda, Yonko dövüşü de çok uzun sürmez.

biraz komik olacak belki ama ben vivi nin zoro ya neden mr.bushido dedigini anlayamadim ? ya da kacirdim o sahneleri ?
Zoro-san derse, çok ciddi duracağı için Mr. Bushido diyor.

peki bushido nun bir anlami var mi ya da neden mr. bushido ? demek istedigim bir anlami mi var ya da bir cagrisim ? yoksa öylesine bir isim mi abi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık