Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chopper'ın gümbürtü topu ve meyvesi sayesinde zekasını arttıran bir yeteneği vardı. Rakibinin açıklarını bu şekilde kolayca buluyordu. Ne oldu o yeteneğine?
Bu yeteneğini doldurabilecek yeni bir yetenek var mı?
Duruyor hala. Dönüşümlerinin tüm özelliklerini göremedik henüz. Konuşmak için erken yani.

Hawkins tek bir saman bebek yapsa, o kişide Hawkins'e öldürücü darbe vursa kendini mi öldürür?
Bebeklerin yönlendirileceği kişileri önceden ayarlaması gerekiyor sanırım. Çünkü darbe aldığında, adanın başka yerlerindeki adamlar ölüyordu.

Mangaların japoncasına bakabileceğim bir site var mı?
Bilmiyorum. Arlong Park'ın forumunda bir göz at istersen.

Amiral harici; Logia olup ta haki kullanabilen kaç kişi var
Enel ve Smoker.

Daha önceden soruldu mu bilmiyorum. Gol D. Roger'ın cesedine idamdan sonra ne oldu? Bununla ilgili bir bilgi var mı?

smoker garpın sence meyvesi olma ihtimali var mı bir düşündümde sevgi yumruklarıyla mı rogeri ölümün kıyısına getirmiş yoksa ?

Abi Wiki de Smiley'in sayfasını okudum bir şey dikkatimi çekti. Smiley'in meyvesinde Sara Sara No Mi - Model: Axolotl yazıyor. Gerçek dünyada Axolotllar su hayvanı ayrıca su dışında yaşayamıyorlar ama burdaki smiley tam tersine suya giremiyor. Komedi olsun diye mi yapılmış bu. Herhangi bir açıklama var mı?
Aksolotllar, amfibi türde hayvanlardır. Yani suyun dışında da yaşayabiliyorlar belli bir süre. Shinokuni'nin suyu sevmemesinin nedeni bariz zaten. Ne meyvesi yemiş olursan ol, suya giremiyorsun.

smoker garpın sence meyvesi olma ihtimali var mı bir düşündümde sevgi yumruklarıyla mı rogeri ölümün kıyısına getirmiş yoksa ?
Sanmıyorum meyvesi olduğu. Adamın lakabı bile Yumruk Garp. Döve döve bezdiriyor demek ki rakiplerini.

Chopper gümbürtü topunu bulmasaydı şuan yaptığı dönüşümleri normalde de yapabilir miydi ? Ayrıca gümbürtü topunu galiba kazaran bulmuştu Chopper.Böyle birşey nasıl meyveye etki edip fazladan dönüşüm yapabilmesini sağlamış olabilir ki ?

Chopper gümbürtü topunu bulmasaydı şuan yaptığı dönüşümleri normalde de yapabilir miydi ? Ayrıca gümbürtü topunu galiba kazaran bulmuştu Chopper.Böyle birşey nasıl meyveye etki edip fazladan dönüşüm yapabilmesini sağlamış olabilir ki ?
Yapamazdı. Top, meyvenin yaydığı dalga boylarını bozuyor. Bir çeşit mutasyon diyebiliriz yani.

Reversi

11 süpernovadan bazıları yeni dünyaya geldiklerinde bazı garip olaylar olmuştu onlar öldümü yaşıyorlar mı yaşıyorlarsa ne oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık