Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smoker kardeş seninde kafana takılan bir soru oldumu bu güne kadar. ikilemde kaldılığın oldumu yani ?
cevabını bulamadığın, anlam veremediğin, one piece de yaşanan bişi mesela ?
Mihawk'ın kılıcını nasıl çekip, geri yerine taktığını günlerce düşündüm ama cevap bulamadım.

sorunuz burda cevaplanmış sanırsam.
http://onepiece.wikia.com/wiki/Yoru
Hayır. Bu resimde sadece Mihawk ve kılıcının görünümü çizilmiş. Verdiğin resimde de kılıcı dik bir şekilde çekiyor. Benim dediğim de kılıcın dik şekilde çekilemeyeceği. Resim cevap vermiyor yani. Direk Oda'ya sormak lazım.

lucci ye ne oldu yenildikden sonra?
Cp9'dan ayrıldı, hastaneye kaldırıldı.

Kütüphanede yazıyordu sanırım her mevsim kar yağan adaya Ace gidince kar yağmamış diyordu galiba. Benim sorum şu Şeytan meyvelerinin ve özellikle logia ların böyle geniş çapta etkileri varmı yani atıyorum Aokiji sıcak bir adaya gittiğinde sıcaklık düşer mi gibi...

Kütüphanede yazıyordu sanırım her mevsim kar yağan adaya Ace gidince kar yağmamış diyordu galiba. Benim sorum şu Şeytan meyvelerinin ve özellikle logia ların böyle geniş çapta etkileri varmı yani atıyorum Aokiji sıcak bir adaya gittiğinde sıcaklık düşer mi gibi...
Meyvenin içsel özelliğinden kaynaklı bir durum. Meyve gücünü kullanmasa bile çevre etkilenir o güçten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık