Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk bu kılıcı nasıl taşıyor bununla ilgili bir konu açmıştın yanılmıyorsam, cevabını biliyormusun, eğer ki bilmiyorsan teorini öğrenmek isterim..

Mihawk bu kılıcı nasıl taşıyor bununla ilgili bir konu açmıştın yanılmıyorsam, cevabını biliyormusun, eğer ki bilmiyorsan teorini öğrenmek isterim..
One Piece'in içindeki mantıkla bile örtüştüremedim.Teknik olarak o boyda bir kılıcı çekmek için en az kılıcın boyu kadar bir kol gerekir. Gördüğümüz tüm sahnelerde de kılıcı dikine çekiyor. Fizik kurallarına tamamen aykırı. Teori de bayağı düşündüm ama üretemedim.

One Piece'in içindeki mantıkla bile örtüştüremedim.Teknik olarak o boyda bir kılıcı çekmek için en az kılıcın boyu kadar bir kol gerekir. Gördüğümüz tüm sahnelerde de kılıcı dikine çekiyor. Fizik kurallarına tamamen aykırı. Teori de bayağı düşündüm ama üretemedim.
üstad gene en son mıknatıs falan diyordun ama sonra olamaz mı dedin kendi kendine gene en mantıklı açıklama o idi

Brook iskelet bedenini bırakıp, ölmüş olan başka bir bedene geçebilirmi ? şimdiden teşekkürler...

smoker kardeş seninde kafana takılan bir soru oldumu bu güne kadar. ikilemde kaldılığın oldumu yani ?
cevabını bulamadığın, anlam veremediğin, one piece de yaşanan bişi mesela ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık