special'de gazeteyi okumayamadığı söyleyip zoro'ya okurmusun diyordu zoroda bilmediğini söylüyordu bir anlam ifade edermi special di sonuçta ?Büyük ihtimalle biliyor.
special'de gazeteyi okumayamadığı söyleyip zoro'ya okurmusun diyordu zoroda bilmediğini söylüyordu bir anlam ifade edermi special di sonuçta ?Büyük ihtimalle biliyor.
Etmez. Manga ya da veri kitapçığında yoksa, önem arzetmiyor.special'de gazeteyi okumayamadığı söyleyip zoro'ya okurmusun diyordu zoroda bilmediğini söylüyordu bir anlam ifade edermi special di sonuçta ?
One Piece'in içindeki mantıkla bile örtüştüremedim.Teknik olarak o boyda bir kılıcı çekmek için en az kılıcın boyu kadar bir kol gerekir. Gördüğümüz tüm sahnelerde de kılıcı dikine çekiyor. Fizik kurallarına tamamen aykırı. Teori de bayağı düşündüm ama üretemedim.Mihawk bu kılıcı nasıl taşıyor bununla ilgili bir konu açmıştın yanılmıyorsam, cevabını biliyormusun, eğer ki bilmiyorsan teorini öğrenmek isterim..
üstad gene en son mıknatıs falan diyordun ama sonra olamaz mı dedin kendi kendine gene en mantıklı açıklama o idiOne Piece'in içindeki mantıkla bile örtüştüremedim.Teknik olarak o boyda bir kılıcı çekmek için en az kılıcın boyu kadar bir kol gerekir. Gördüğümüz tüm sahnelerde de kılıcı dikine çekiyor. Fizik kurallarına tamamen aykırı. Teori de bayağı düşündüm ama üretemedim.
Ya kılıcın küçülmesi ya da kolun uzaması lazım. Başka türlü olmuyor.üstad gene en son mıknatıs falan diyordun ama sonra olamaz mı dedin kendi kendine gene en mantıklı açıklama o idi
bence 2side zor uzama tantanasını skypiada olmuştuya daha zannetmiyorum olmasını kol uzama olayıda bariz yani bence gene senin ilk teorin doğru olacak ...Ya kılıcın küçülmesi ya da kolun uzaması lazım. Başka türlü olmuyor.
Geçebilir.Brook iskelet bedenini bırakıp, ölmüş olan başka bir bedene geçebilirmi ? şimdiden tşkler...