Tanrının diliMilenyum valla sen benim düşmanım oldun ha dün pıçakladın yetmedi de hala Erina diyor.
Tanrının diliMilenyum valla sen benim düşmanım oldun ha dün pıçakladın yetmedi de hala Erina diyor.
Bir gün eğer burada küfür edersem bil ki Erina yüzündendir sjsjsjsjTanrının dili
İlk seni bıçaklamıştım.Ama kaç kere kestin beni sonra katil olunca hep ben gidiyordum.Bugün de oynuyorlar mı ki ?Milenyum valla sen benim düşmanım oldun ha dün pıçakladın yetmedi de hala Erina diyor.
Oynuyorlar sanırım kdjdjdj insan fandaşına yapar mı?İlk seni bıçaklamıştım.Ama kaç kere kestin beni sonra katil olunca hep ben gidiyordum.Bugün de oynuyorlar mı ki ?
Ben hamsiye tilt oluyorum daha çok. Geçen birisi hamsinin kadın halini atmış midem kötü oluyordu az daha :/Bir gün eğer burada küfür edersem bil ki Erina yüzündendir sjsjsjsj
Pembeye karşı zaafım var sanırım ondan oldu.Oynuyorlar sanırım kdjdjdj insan fandaşına yapar mı?
Silelim mesajı.İkinci sezonda shokugeki kısmı ağırlıklı serinin ismi yani ve sadece ana karakter değil.İzlicem de ne zaman izlerim bilemiyorum, peşpeşe bi serinin 2 sezonunu üst üste izleyince bayıyor.
Evet ya, sileyim o Erina'lı kısmı dicem de sen alıntıladın .s
Eh popülerdi ilk çıktığı dönem özellikle.Başyapıt değil ama izlemesi saran güzel kotarılmış bir seriydi özellikle ilk başlarda.Yemek işine sallamamışlar ahçı mı gurme mi birisi mangakaya yardım ediyormuş tarzı bilgiler okumuştum.Doğrudur, tahmin ediliyor o kısmı zaten.
Temeli çok sağlam oturtmuşlar, dünyanın büyüklüğünü net bir şekilde alttan veriliyor. Mesela benzer tarzdaki bir diğer seri Toriko'da dünya her geçen gün büyüyordu yok yer altıydı yok uzaydı bilmemneydi.. Ha Toriko'yu da severim, ama 5/5 demem Toriko'ya bu sebepten ötürü.
İlerleme hızı kesinlikle can sıkacak kadar yavaş değil. Birden hurraaa diye shokugeki kısımlarına da geçilmiyor, bu doğru hızda ilerleyiş detayı bence seriyi 5/5 yapan etken benim gözümde.
mangasını da oku bence çünkü mangasındaki çizimler oldukça paranoyak ve hoş bide animesinin mangadaki haline gelmesini beklemek çok uzun sürer mangasını şiddetle öneririm iyide beyin egzersizi oluyorDorohedoro, hoşuma gitti. Karakterleri sevdim.