Yani zamanında punk hazard ve dressrosa arcını görmüş bir nesile fazla koymaz o çizimler.Animayon leş diye duydum doğru mu ?
Yani zamanında punk hazard ve dressrosa arcını görmüş bir nesile fazla koymaz o çizimler.Animayon leş diye duydum doğru mu ?
Evet. Birde kan rengi beyaz.Animasyon leş diye duydum doğru mu ?
İlk bölümler için geçerli o sadece. Diğer yerlerde düzeliyor diye hatırlıyorum.Evet. Birde kan rengi beyaz.
Studio Deen'den ne beklersin ki.Evet. Birde kan rengi beyaz.
Mangasını okumadıysan öneririm. Özellikle ilk bölümlerde yoğun bir Berserk havası vardı.Claymore
Konusu itibariyle izlediklerime kıyasla çok farklı ve bu seriye biraz daha ilgimi çeker oldu. Claymorelar hali hazırda Yomaları avlayan bir organizasyona mensup kadın savaşçılardır. Bu kadın savaşçılar yarı yoma yarı insan biçiminde yoma güçleri sayesinde Yomaları avlayarak insanların korunmasını sağlıyor. Ana karakterimiz Claire çok tatlı ve bir o kadar soğuk ama Raki sayesinde hatıralarını öğrenince neden böyle bir insan olduğunu anlıyoruz. Bir nevi Raki ile Claire'nın maceraları bile diyebiliriz bu seriye. Anime güzel giderken son bölümler de bir nevi yavaşlama ve zorlama meydana geliyor. 24-25-26. bölüm beni tatmin etmedi açık konuşmak gerekirse. Tabi biraz tahmin edilebilir kısımları olduğu bir gerçek ama olayın işlenişi güzel ve tatminkar. 10 üzerinden bir puan vereceksem animeye 9 olur. 1 puanı ise 2.sezonun gelmemesine verdim Madhouse'un kurbanlarından bir tanesi sadece.
Mangasını okuyorum ama Berserk okumadığım için onun havasını alamıyorum Berserk'in animesini izledim biraz ama pekte izleyecek bir ilgi doğurmadı.Mangasını okumadıysan öneririm. Özellikle ilk bölümlerde yoğun bir Berserk havası vardı.