Çok güzel filmdi, saydığın filmlerin hiçbirini izlemediğim için pek yorum yapamıyorum ama bana Requiem for a Dream'i anımsattı.Perfect Blue ayrı bir dünya,Fight Club, Mulholland Drive filmlerini bile etkilemiş. Onlardan önce çıktı ve benzer çift kişilik olayı, paranoya, çaresizlik falan vardı. Black Swan filmi zaten biliniyor benzerlik...
Requiem for a Dream'in yönetmeni zaten Perfect Blue'dan etkilenmiş. Hatta Perfect Blue'nun birkaç sahnesini satın almıştı sanırım Requiem for a Dream'de de aynısını çekebilmek için.Çok güzel filmdi, saydığın filmlerin hiçbirini izlemediğim için pek yorum yapamıyorum ama bana Requiem for a Dream'i anımsattı.
Requiem for a Dream'in yönetmeni zaten Perfect Blue'dan etkilenmiş. Hatta Perfect Blue'nun birkaç sahnesini satın almıştı sanırım Requiem for a Dream'de de aynısını çekebilmek için.
Aynen
Şöyle yani. Güzelmiş.
Neresi spoiler anlayamadım, psikolojik bir seri olduğundan bahsedip bir iki örnek vermişim psikolojisi ile ilgili, bir de spoiler içine alınmış Spoiler anlayışları farklı ellemSağlam spoiler oldu bu
Arkadaşım bu animenin öncesi de var, şöyle bir baksaydın myanimelist'ten, Novel'den alınma bu film, tıpkı Steins;gate ve benzerlerinde olduğu gibi. Bir manga veya romana da dayanıyor olabilirdi Yani 1991'e dayanıyorFC bir kitabın filmleştirilmiş hali. Kitap 96 da yazılıyor, PB 97 de yayınlanmaya başlıyor. Yani anlayacağın FC'nin etkilenme gibi bir durumu yok, aksine PB etkilenmiş olabilir.