Aslinda aciklanmayan kisimla ileride olacak seyler olacakBen yan hikayeleri okumamıştım, ana karaktere sıkıntı çıkarabilecek bir düşman gelmez karısı ve çocuklarıyla pembe dizi tarzı olur diye düşündüm.
Aslinda aciklanmayan kisimla ileride olacak seyler olacakBen yan hikayeleri okumamıştım, ana karaktere sıkıntı çıkarabilecek bir düşman gelmez karısı ve çocuklarıyla pembe dizi tarzı olur diye düşündüm.
Çok bilinmeyenli bir cevap oldu, anlayamadımAslinda aciklanmayan kisimla ileride olacak seyler olacak
Spoiler olacagi icin boyle yazdim . Yani guzel seyler olacakÇok bilinmeyenli bir cevap oldu, anlayamadım
Japon ırkçılığı mı?Animesini A-1 yapacak, aklımda tek soru şu, abi Japon ırkçılığını nasıl işleyecek bunlar? Direkt seriden falan mı çıkartacak merak içindeyim. Bir de net bir ırkçılık söz konusuyken Japon bir stüdyonun yapması da ayrı bir garip.
Jeju adası baskını tamamen ''Japonlar kötü insanlardır, onlara güven olmaz.'' kafasındaydı.Japon ırkçılığı mı?
Ben japon avcılar kötüdür diye yorumladım. Amerikalılar da onun bunun şeysi o zaman.Jeju adası baskını tamamen ''Japonlar kötü insanlardır, onlara güven olmaz.'' kafasındaydı.
Öyle zaten. Uzak Doğu ülkelerinde, mevcut dönemde ya da kıyamet sonrası senaryolarda genelde kendi ülkeleri yüceltilir ve diğer ülkeler yerilir. Amerika süper güç olarak gösterilir ama bu güç para ile başka ülkelerden satın alınmış milliyetçilik içermeyen dağılabilir bir güçtür.Ben japon avcılar kötüdür diye yorumladım. Amerikalılar da onun bunun şeysi o zaman.