Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Solo Leveling (Final)

Animesini A-1 yapacak, aklımda tek soru şu, abi Japon ırkçılığını nasıl işleyecek bunlar? Direkt seriden falan mı çıkartacak merak içindeyim. Bir de net bir ırkçılık söz konusuyken Japon bir stüdyonun yapması da ayrı bir garip.
 
Orada siyasi çekişme vardı ne ırkçılığı. Olsa ne diye yardıma gitti jw, yol etsin sizi devler der en son gider xp kasardı...
 
Ben japon avcılar kötüdür diye yorumladım. Amerikalılar da onun bunun şeysi o zaman.
Öyle zaten. Uzak Doğu ülkelerinde, mevcut dönemde ya da kıyamet sonrası senaryolarda genelde kendi ülkeleri yüceltilir ve diğer ülkeler yerilir. Amerika süper güç olarak gösterilir ama bu güç para ile başka ülkelerden satın alınmış milliyetçilik içermeyen dağılabilir bir güçtür.

Kore romanlarında genellikle Kore olması gerektiğinden güçsüz başlar, sonrasında ana kahraman sayesinde zirveye ulaşır. Örneğin Tamteçhizat, Solo leveling.

Çinliler mesela Çin kültürünün yüceliğini dibine kadar yazarlar romanlarında. Örneğin SSte dünyanın en güçlü üçlüsünden ikisi Çinli. Bir diğeri de yanlış hatırlamıyorsam yarı Çinli ya da çin öğretilerine sahip bir Hindistanlıydı. Ama tam da hatırlamıyorum yalan olmasın.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık