Yani, İgris'den, Greed'den hatta Beru'dan bile güçlüydü sanki?Evet çok güçlü. Orijinal bedeni Cha Hae ile aşık atıyordu. Gölge olunca direkt elit şövalye sınıfından girdi. Sonra da generalliğe kadar yükseldi.
Yani, İgris'den, Greed'den hatta Beru'dan bile güçlüydü sanki?Evet çok güçlü. Orijinal bedeni Cha Hae ile aşık atıyordu. Gölge olunca direkt elit şövalye sınıfından girdi. Sonra da generalliğe kadar yükseldi.
İgris ve Greed'i bilmiyorum ama Beru ilk geldiği andan beri hep en güçlüydü. Tusk ilk olarak orduya elit şövalye sınıfından girdi sonra general oldu. Beru direkt general olarak girdi. Sonra da Mareşal oldu.Yani, İgris'den, Greed'den hatta Beru'dan bile güçlüydü sanki?
Sondaki Bellion galiba?166 Türkçe
Solo Leveling Bölüm 166 - TR Asura Scans
10 yıl önce, dünyamızı canavar dünyasına bağlayan “Geçit” açıldığında sıradan, normal insanlar, Geçitten canavar avlayabildikleri güçler kazandılar ve “Avcılar” olarak tanındılar. Ancak, tüm Avcılar sanıldığı kadar güçlü değildi. Benim adım Sung Jin-Woo, bir E-Sınıfı Avcıyım. Hayatını en düşük...tr.asurascans.com
Şuana kadar tusk igris’ten güçlüydü. Ama igris’in üstünde limit vardı bayadır. Eski shadow monarch’ın 2 kanadından biriydi igris. Direk mareşal oldu o yüzden ana karakterin limiti kalkınca.Yani, İgris'den, Greed'den hatta Beru'dan bile güçlüydü sanki?
Sıkıldığından olduğunu sanmıyorum ama noveller ne zaman çizime dökülse çok fazla şey atlanıyor.Çizer sürekli detayları atlıyor o yüzden olay örgüsü kopuk. Herhalde çizmekten sıkıldı bir an önce bitirmek istiyor.
Noldu,karşıdan gölge yaratıkları çıktı. Başka bi gölge egemeni daha mı varmış yani ?