Jinwoo sınıfın en çalışkan öğrencisi olup diğerleri tarafından sinir bozucu bulunacak bir tip. Ne kadar iyi de olsan kendini yetersiz hissettirir. :d Bu arada seçilen müzik, müziğin giriş sahnesi de yine çok iyiydi.Bu arada haksız değilsin, güç farkı açılınca dövüşün kalitesi zarar görüyor haliyle.
İgris ile dovusunde bu kadar güçlü degildi jinwoo ama onuda hesaba katmak lazım.Güç farkı az ise kıyasıya mücadele olur güç farkı varsa tatsız tutsuz tek taraflı eğlence olur.O kadar Beru dendi de acaba Jinwoo ile olan dövüşünü animeye güzel yansıtamadılar mı? İgris ile olan dövüşü daha güzeldi.
Beru sen üzülme güçsüz değilsin. Jinwoo'nun gücünün sınırı yok sadece.
Bölümün bana sakin gelme sebebi. Araya gölgeleri bile girmedi. 1 v 1 de halledebildi Beru'yu.İgris ile dovusunde bu kadar güçlü degildi jinwoo ama onuda hesaba katmak lazım.Güç farkı az ise kıyasıya mücadele olur güç farkı varsa tatsız tutsuz tek taraflı eğlence olur.
Telepatik yolla mesaj yolladı jinwoo gölge askerlere karışan olursa eve yürüyerek döner tabi üzerine basabileceği ayakları olursa o yüzden karişmak istememislerdir.Bölümün bana sakin gelme sebebi. Araya gölgeleri bile girmedi. 1 v 1 de halledebildi Beru'yu.
Evet yanlış hatırlıyorsun. 102. bölümden itibaren okuyabilirsin tekrar.Mangada biraz daha zorlanmıştı sanki bu fightta. Ben mi yanlış hatırlıyorum?