Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Solo Leveling (Anime)

@Dattebayo..! Animenin bazı kliplerini izledim sadece ama webtoonu 7/10luk aksiyon serisi tam. Doğru beklentiyle girersen akar gidersin izlerken çok keyif alır 5 ay sonra çoğunu hatırlamazsın. Çok yüksek beklentiyle girersen bu mu bu kadar dövülen seri diyip birkaç bölüm sonra kapatırsın. Ben izlediğim kliplerde müzikleri animasyonu falan beğenmiştim. Tam böyle boş kafa çıtır çerez niyetine izlemelik işte. Böyle seriler de lazım insan arıyor.

Her bölüm ballandıra ballandıra öven insanların arasından sıyrılıp şu animeye gömüyorsun. Senin yüzünden başlayamadım bir türlü anasını satayım. Herhangi bir eserin orijinalini hatmetmiş adamın uyarlama hakkındaki görüşü daha çok etkiliyor
Rahmetli çizeri öyle bir iş ortaya koydu ki bu sektör değişti. Daha popüler hale geldi seriler özellikle bunun gibi necro serileri. Bu sebepten onunla karşılaştırıyorum ister istemez. Son zamanlarda çıkan mangalar da malum hem çizim hem konu anlamında kötü-kısır. Lakin animeleri ile nerelere geldiler jjk,demon slayer vs. Maalesef bu seride tam tersi. Hadi anime çizimi ahım şahım değil bari panel kırpmayın. Neyse en azından hareketli halini izlemiş oluyoruz işte.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık