Noblesse daha derindi ya.Sonu da kötü değil yahu, sadece çok beklentiye girilecek bir seri değil, ama onu da hiç vaat etmedi zaten, çerezlik webtoonlar arasında en iyisi bile olabilir benim gözümde Noblesse ile beraber.
Noblesse daha derindi ya.Sonu da kötü değil yahu, sadece çok beklentiye girilecek bir seri değil, ama onu da hiç vaat etmedi zaten, çerezlik webtoonlar arasında en iyisi bile olabilir benim gözümde Noblesse ile beraber.
Öyleydi zaten daha uzun ama yine de cerezlik idi o da ya.Noblesse daha derindi ya.
Rahmetli çizeri öyle bir iş ortaya koydu ki bu sektör değişti. Daha popüler hale geldi seriler özellikle bunun gibi necro serileri. Bu sebepten onunla karşılaştırıyorum ister istemez. Son zamanlarda çıkan mangalar da malum hem çizim hem konu anlamında kötü-kısır. Lakin animeleri ile nerelere geldiler jjk,demon slayer vs. Maalesef bu seride tam tersi. Hadi anime çizimi ahım şahım değil bari panel kırpmayın. Neyse en azından hareketli halini izlemiş oluyoruz işte.Her bölüm ballandıra ballandıra öven insanların arasından sıyrılıp şu animeye gömüyorsun. Senin yüzünden başlayamadım bir türlü anasını satayım. Herhangi bir eserin orijinalini hatmetmiş adamın uyarlama hakkındaki görüşü daha çok etkiliyor
S klas yolculuk mu dediniz ? Beru hava yollarını tercih edin.Herkese tek attı geçti. Bu ne.