Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    349
Logaritmik artışlarını itlaf dışında çözemezsin. Bu noktaya gelinmemesi gerekirdi. Sosyal medyada itlaf diyince özellikle kadınların, keşke tecavüzcülere de böyle saldırsaydınız tarzı iq suz yorumları usandırmaya başladı. Ablacım salak mısın sen? Bu nasıl bir konu geçişidir? Çok değişik, toxic bir topluluk var
Ekşide de bu konu her gündeme geldiğinde Suriyelileri Afganları söyleyenler var. Slkdkdks. Böyle şeyler söyleyenlerin zihin yapısını çok merak ediyorum ben. Ülkedeki sorunları önem derecesine göre sıralayıp en önemli sorun çözülene kadar diğerleri beklemede mi kalsın? Vizyon bu mu? En önemli sorun çözülene kadar hayatımızı olumsuz etkileyen hiçbir şey hakkında konuşmayalım mi? :D

Bunu diyenler içki fiyatlarının pahalı olmasına, üniversitede öğrenci işleriyle yaşadıkları sorunlara, ne bileyim her gün yürüdüğü kaldırımın bir türlü yapılmamasına da itiraz etmesinler. Afganlar Suriler ve tecavüzcüler var çünkü önce onlar hakkında konuşalım :D

Evcil hayvan besleyen ve sonra onları sokaklara atan hayvanlar için de yaptırım olmalı.
Haberde öyle bir yaptırımın geleceği de söyleniyor.

Onlar hayvansever ve sen canisin kanka. Şimdi dışarı çıkıp bir kap köpek maması bırakıp kaçar. Asla yaklaşmazlar da. Görseler yollarını değiştirir sosyal medyada duyar kasarlar. Hep de aynı tipler. Sekmez.
Gece vakti birde sayıları 3-4 ü geçtiklerinde avcı moduna giriyorlar. Sokakta bu şekilde kalamazlar yani. Bak gencecik adamım benim bile ölüm riskim var. Kaç kere kampüsten eve geçerken yol değiştire değiştire gidiyorum. Bir çocuk napacak yani? Bu dediğimiz toxic kitlenin belli bir kısmı çocukları suçluyor aynı zaman da. Bu kadar aptallığı görmek bile daraltırken bunlar bu kafayla yaşıyorlar

Sokak köpeklerinden rahatsız olan mantıklı ve çok sayıdaki insan, köpektapar grubundaki mantıksız ve az sayıdaki insanlar kadar düzgünce örgütlenemediği için bu sorunun yakın zamanda çözüleceğini düşünmüyorum. Tepkilerden dolayı uyutma muhabbeti ertelenir.

Gece vakti birde sayıları 3-4 ü geçtiklerinde avcı moduna giriyorlar. Sokakta bu şekilde kalamazlar yani. Bak gencecik adamım benim bile ölüm riskim var. Kaç kere kampüsten eve geçerken yol değiştire değiştire gidiyorum. Bir çocuk napacak yani? Bu dediğimiz toxic kitlenin belli bir kısmı çocukları suçluyor aynı zaman da. Bu kadar aptallığı görmek bile daraltırken bunlar bu kafayla yaşıyorlar
Kanka evin dibinde sayılabilecek bir yerde otogar var. 25dk yürüme mesafesi falandır. Otogardan eve yürümüyorum. En az 25 köpek görürsün eve gelene kadar. Çok fazlalar ve hep çeteler. Çoğu da aç. Dediğin gibi bizim bile ölüm riskimiz var. Bu dediğimiz kitle beynini bırakıp yorum yapıyor zaten. Bunları destekleyen tiplere çok gülüyorum sajdasds.

İnsan nefreti kusmak için konfor alanında köpek yalayan çığırtkan kahpe bir kesim var. Biraz da onların eseri bu sonuç. Çocuğu köpek tarafından parçalanmış babaya senin yüzünden saldıran köpekler uyutulacak şimdi diye sövüp sayan dava açmakla tehdit eden it sürüsü var memlekette.

Her gün milyonlarca hayvanı öldürüyoruz yemek için ve çoğu da acı çekerek (hatta Müslüman ülkelerde kafası kesilerek) ölüyor, köpeklerin ne ayrılacağı var anlamış değilim köpek sorunu da yeme içme kadar önemli bir konu kuduz gibi tedavisi olmayan hastalıklar taşıyorlar.(he veganlara ne diycen derseniz oda başka bir konu, evet hayvan ürünleri kullanmıyorlar fakat tarlalar da bizilyonlarca böcek öldürülüyor bildiğim kadarıyla böcekler de acı çekiyor ve tavşan, köstebek benzeri hayvanlarda öldürülüyor tarladaki meyve sebzeyi korumak için).

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık