Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    339
Kanunlara göre belediye bir şey yapamıyor. Kafasına göre uyutamaz. Toplasa, koyacak yeterli barınak yok. Barınak yapsın desen, zaten bir sürü borç harç var belediyelerde.

CHP'ye şu an bu konuda bir şey diyemiyorum. İktidar olduktan sonra atacakları adım önemli.
CHP sokak köpeklerinden memnun.Böyle bir niyetleri olduğunu düşünmüyorum.Para tatlı çünkü.

Burada.

2011'de 2,6 milyonmuş. Günümüzde 920.000'e düşmüş.
Ya işte aynı yere geliyoruz. Bu yapılıyorsa bile doğru değil. Bir kısmını uyutma kabul edilebilir ama tartışmasız bir şekilde hepsini uyutmak kabul edilemez. Ortasını bulmak çok da zor bir şey değil.
- Derme çatma barınaklar yaparsın, mümkün olduğunca bunları ayrı yerlerde ve şehir dışında tutmaya çalışırsın.
- Kısırlaştırma işini düzgünce yaparsın. Belediye bu işi çok kötü yapıyor, kısır olduğu iddia edilen köpeğin hamile kaldığını gördüm ben.
- Cins hayvan satışını bir süre yasaklayıp insanları barınaktan hayvan sahiplenmeye teşvik edersin.
- Yemeği de mümkün olduğunca ucuza getirmek mümkün. Şehirdeki restoranlar olsun, yemekhaneler olsun bir sürü yemek artığı çıkıyordur oradan.
- Bütün bunları yaptıktan sonra başka çare kalmayacağı için bir kısmını uyutursun.

Biraz da vicdan sahibi olmak gerekiyor. Bu soruna sesini çıkarmayanlarda da, hepsi koşulsuz şartsız itlaf edilsin diyenlerde de bu vicdan yok. İşin kötü tarafı iki taraf da aşırı radikal ve asla sağlıklı düşünemiyorlar.

Aynı şeyleri tekrar özetleyerek ben bu konuya şimdilik son mesajımı atıyorum, tartışmaktan yoruldum çünkü artık.

Kanunen hasta değilse barınakta tutamıyor diye biliyorum. Şuan barınak yapan belediye, para hortumluyordur.

Yani sonuç olarak tutamıyor belediye. O yüzden CHP belediyesi diye laf etmek pek doğru değil.

CHP sokak köpeklerinden memnun.Böyle bir niyetleri olduğunu düşünmüyorum.Para tatlı çünkü.

İmar işleri elinin altında olan belediyeler için sokak hayvanlarından para hortumlamak leblebi parası etmez. Adamlar milyonluk araziler, ihaleler yapıyor. Jahrein falan anlatıysa %80'i palavra veya abartmadır.

Sen Antep'i gör her adım başı köpek var illa bunun partisi mi var ne alaka ya
Parti ayrımı yapmıyorum zaten ?
Yani sonuç olarak tutamıyor belediye. O yüzden CHP belediyesi diye laf etmek pek doğru değil.

İmar işleri elinin altında olan belediyeler için sokak hayvanlarından para hortumlamak leblebi parası etmez. Adamlar milyonluk araziler, ihaleler yapıyor. Jahrein falan anlatıysa %80'i palavra veya abartmadır.
Jahrein ile ilgili bir fikrim yok.Yiyen her yerden yer az çok bakmaz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık