Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    339
Kaç tane çocuk parçalandı Allah'ın belası yerde hala daha sokak köpeği sorunu yok denilebiliyor. Gerçekten bir bok olmaz bu memleketten
Yav en son duyduğum istanbul ve ankaradaki yetimhanelerdeki kızların yüzde 60ı fuhuşa düşürüp tecavüze felan uğruyormuş. Bir kişiden ses dahi çıkmadı ve kimseninde umrunda değil, kötü insanların ülkeside kötü olacak tabi ne olacak.

En bayıldığım argüman da doğa bırakmamışız da her yeri beton yapmışız. En az 30 bin yıl önce evcilleştirdiğimiz hayvan doğada yaşıyormuş da haberimiz yokmuş. Her yerin betonlaşmasını ben de sevmiyorum ama köpek evcil bir hayvan. Yerleri de sokak değil. Kışın özellikle perişan oluyorlar. Sokakta yaşamaları hem insan için hem köpekler için büyük bir sorun.

İnşallah kolpa haberdir. Bu köpeğin evlatlatlığından eksik kalalım bari
Yok yüzde 99 doğru galiba benim nerdeyse hiç şüphem yok, tezgahı kurup kızları düşürenler felan gösterildi ama üstü örtülüyo. Türk milletinin yaptığı iyi bir şey varsa oda sorunların üstünü örtüp konuşmamak ve hesap sormamak. Bu kızları önemli kişilerle ilişkiye sokup onlara şantaj yapıyolarmış. Hem niye doğru olmasınki bence çoğu türk yetimhanede çalışsa oradaki çocuklara bir kötülük düşünür ve hatta yapar, bunca yıldır aralarında yaşıyorum bu insanların nerdeyse hiç ahlakı yok. Türkiyede ahlaklı insan bulmak taşın toprağın arasında maden bulmak gibi.

Yav en son duyduğum istanbul ve ankaradaki yetimhanelerdeki kızların yüzde 60ı fuhuşa düşürüp tecavüze felan uğruyormuş. Bir kişiden ses dahi çıkmadı ve kimseninde umrunda değil, kötü insanların ülkeside kötü olacak tabi ne olacak.
Ümitcan'ın anası bunu beğendi. Malum partinin yandaş partisinde çok var bunlardan.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık