Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    339
Eczanelere nasıl bir zorunlu görev verilmiş? Bilmediğim için soruyorum. İyileşmesi mümkün olmayan ya da artık miadını doldurmuş kişilerin hayatına son vermek gibi duruyorda mesajın.
Nöbet zorunluluğu. Birinin hayatına son vermekten bahsetmiyorum. Sistematik kısırlaştırma ve düzgün veri biriktirmekten bahsediyorum.

Nöbet zorunluluğu. Birinin hayatına son vermekten bahsetmiyorum. Sistematik kısırlaştırma ve düzgün veri biriktirmekten bahsediyorum.
Maalesef veterinerler bunu sadece sahipli hayvanlarda yapıyor. Sahibinin soyadını vererek kimlik çıkarıp kayıt altına alıyor. Sahipsiz hayvanlar için gerçekten ciddi bir uygulama başlatacaklarına inanmıyorum.

Maalesef veterinerler bunu sadece sahipli hayvanlarda yapıyor. Sahibinin soyadını vererek kimlik çıkarıp kayıt altına alıyor. Sahipsiz hayvanlar için gerçekten ciddi bir uygulama başlatacaklarına inanmıyorum.
Sokak hayvanlarına kodlu küpe verilerek yapılabilir. Tıptaki zorunlu hizmet gibi her hafta atıyorum 10 köpek kısırlaştırılacak hesabı. Yani bunun optimizasyonu yapılır çok da büyük dert değil devlet imkanlarıyla.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık