Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    339
Bir yerde 2 den fazla köpeğin bir araya geldiği herhangi bir an varsa, direkt olarak toplatipmasi gerekir. Bir tanesinin havlamasi ile tamamen çeteye dönüyorlar. Öyle olduğu gibi kalsinla olmaz bu işler. Olay hayvan sevgisi yok falan degil. Kedilere niye kimse bir şey demiyor. Onlarda saldirganlik falan yok.

Bazi yerlerde 2 den fazla köpek görünce insan tirsiyor. Hele bir de karanliktayken.

Şimdi bir şey diyeceğim ama linç edilmekten korkuyorum. Neyse yine de diyeyim.

Bir arkadaşın yorumunu gördüm on milyon sokak köpeği olduğuyla alakalı...
Türkiye de yenilmeyen bizim mutfakta olmayan birçok şey zaten etlerimizin arasına katılıp bize yediriliyor. Eşşek, at, domuz vs. Bazı ürünler de doğrudan ihraç ediliyor. Kurbağa bacağı, yılan balığı vs. Ama işe yaramayan eşşek ve atların kasapta kesilip bize yedirileceğine bu paragöz insanların önlerinin açılıp Orta Asya Türkleri'ne ve İtalya ya gönderilebilir. Kızacaksınız ama 10.000.000 köpek gerçekten beslenemez. Çin'e ithal edilebilirler. Sonuçta bugün böcek, akrep bile yiyen birçok kültür var ve bu onların alışılageldik gıdası. Yine de kontrollü bir şekilde sayıları indirilip (10 yıl sürer) sayılarının yarı yarıya düşürülmesi mantıklı olabilir.
Bence bunun denmesinde hiçbir sıkıntı yok da gıdanın kalite düşüklüğünden dolayı başka ülkelerin alacağından şüpheliyim. Belli standartların altındadır diye tahmin ediyorum, konunun uzmanı değilim.

Göçmen sorunuyla benzerlikler gösteriyor. Durduralamaz bir şekilde çoğalıyorlar, yaşam kalitemizi mahvediyorlar, grup haline gelince insanlara terör estiriyorlar, sanki birileri tarafından fonlanmışçasına birileri tarafından ölümüne savunuluyorlar ve hiçkimse çözmek için hiçbir şey yapmıyor. İtlaf etmeyi teklif dahi etsek adımız Hitler'e öhmm pardon caniye çıkıyor. Beraber yaşamaya alışmaktan başka çare yok, gereken önlemleri devlet değil bireysel olarak alacağız. Sayıları da 50 milyona ulaşınca tıpkı Pakistanlılar'ın yaptığı gibi tüfekle avlama timleri kurulur artık, zaten Türkiye'de Batı Pakistan gibi bir şey.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık