Peki kaplana atılan keçinin günahı ne farkı en köpekten? Keçinin köpekten farkını mantıklı yazın kaplan için o zamana hak veririm , zannetmiyorum kaplan bana niye köpek verdin demezSöylediğine karşı değilim. Satma kısmına değil tabi ki, kendin yersen yersin. Besin ihtiyacı söz konusu olmadığında hayvanların öldürülmesine karşıyım. Köpeğin kedi öldürmesi ile senin bi hayvanı kaplana aslana atman farklı şeyler. Doğanın işleyişi bu her canlı birbirini yiyerek hayatta kalıyor.
Kısırlaşınca daha az köpek olacak çocuğuna saldırma ihtimalleri azalacak. Biraz da sorumluluk alıp az çocuğunun başında olursan. Herhangi bir kazaya kurban gitmezsiniz diye düşünüyorum. Ha sen çocuğunu evde istemiyorsan ve ayak altında dolaşmasın diye parka yolluyorsan çocuk sevgisinden bahsetmemelisin.
bizeurugaydan inek geldi hastalıklı hatta bak ticaret oluyor biz de başka ülkeye kuzu satıyoruz çünkü yiyorlar benim yememle ilgili değil başka ilkede köpek yiyor , işte problem burada başlıyor , siz köpekleri kimse yemesin kimse öşdürmesin kaplan bile yemesin istiyorsunuz, ama kaplanın duyguları körelmesin diye yendiği Vanlı keçiye eee hayvan8n doğası demek hoş değil taraflı
ben de onu diyorum her hayvan ötekini yiyerek hayatta kalıyor, kaplan köpek keçi yiyor ama köpek kediyi yemiyor canı istediği için öldürüyor ama öldürdüğü kedi için doğa dengesi diyorsunuz , çok tuhaf
çocuğu parka yollamak ayak altında doşalmason demek? Hiç Rusya’da Amerika’da eğlenen çocuk görmesek spor yapan tamam diyeceğiz , patka giden çocukta artık suçlu , işte biz siz gülere hayvan sever demiyoruz
köpek çocuk öldürebilecek hayvan, madem öyle bir hayvan olacak salalım aslanları karnı doyarsa günde 18 saat yatar besle saldırmaz, niye köpek olsun ki,
biri
çok güzel söylemişti , köpekler bizi becerdği için değil değil ısırdığı için şikayetçiyiz , sen kısır yapınca yine ısıracak, sanki biziz becerdikeleri için şikayet ediyoruz
Son düzenleme: