Şehirde bir çok iğrenç insana kıyasla olmayan sorundur en azından arada görünce bir moralimiz düzeliyor.
Şehirde bir çok iğrenç insana kıyasla olmayan sorundur en azından arada görünce bir moralimiz düzeliyor.
Hastalıklı bir düşünce dersek daha doğru olur.Yaptığın kıyaslama çok saçma.
Diğerlerin görüşüne uymayan bir fikir olduğunun farkındayım uzun uzun fikrimi açmak istemiyorum bu noktada ne işe nefret gözüyle bakanların fikrini değiştirebilirim ya da olaya daha nötr bakana bir şey katabilirim.Yaptığın kıyaslama çok saçma.
Evimde kedi besliyorum şu an daha öncesinde de köpek besledim. Şunu diyebilirim ki ifaden çok rahatsız edici.Şehirde bir çok iğrenç insana kıyasla olmayan sorundur en azından arada görünce bir moralimiz düzeliyor.
Evet insanların ısırılmasını ve hastalık kapmasını dileyenlerin ki kadar rahatsız edici olmuştur umarım.Evimde kedi besliyorum şu an daha öncesinde de köpek besledim. Şunu diyebilirim ki ifaden çok rahatsız edici.
Diğerlerin görüşüne uymayan bir fikir olduğunun farkındayım uzun uzun fikrimi açmak istemiyorum bu noktada ne işe nefret gözüyle bakanların fikrini değiştirebilirim ya da olaya daha nötr bakana bir şey katabilirim.
Onların da rahatsız edici. Değil mi diyorum?Evet insanların ısırılmasını ve hastalık kapmasını dileyenlerin ki kadar rahatsız edici olmuştur umarım.
Sanırım yaptığım cümlede vurgum az olmuş elbette saldırı konusu sorundur zaten verdiğim oy da barınaklarda olmasıdır bu yüzden ''kıyasla sorun ifadesi'' kullandım, düşündüğümden daha çarpıcı bir etki yaptığı için kusura bakmayın sadece yukarıdaki bir nefret söyleminin sinir bozulmasını yaşıyorum.Ortada ciddi bir sorun var, neredeyse her gün sokak hayvanları tarafından saldırıya uğrayanların haberi geliyor. Buna karşın sen moralimiz düzeliyor, bir sorun yok diyorsun. Bu şekilde tabii ki kimseye bir şey katamazsın.