Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    339
Bence sürü olduklarında sıkıntı oluyor 15 20 köpek takılınca birbirlerinden ceserat alip gelene geçene saldiriyolar. Beslenmesi yasak irklardan bahsetmiyom tabi.

Geçmiş olsun. Bilmiyorum bu hayvanları telef edelim de diyemiyorum. Bir yöntemi yolu vardır bu işin illa ki. Maliyetimiz yok felan bunlar bahane. Bunun üstüne gidilmeli en insancıl yöntem ile önlemi alınmalı.

Başı boş bırakalım en saçma seçenek.
Başka ülkelere sorsunlar köpek lazım mıymış onların ekolojileri için, onlarda fazla olanı da biz alırız. Nasıl fikir?

Her mahalleye yapsinlar barınağı. Bizim mahallede tas catlasa 50 köpek vardır başı boş. Bence çözülür. Muhtarlari yetkilendirin belediye ile koordine mis gibi. Sonrada vetleri gonderir mahalle mahalle kisirlastirilir illaki buyuk alan olmasina gerek yok

Ki bence 20 milyon veri sallama kim neresinden uydurmussa. Her türlü hallolur yeterki istensin.

Şehirden uzaklaştırılınca da köylerdeki insanların hayvanlarına musallat oluyorlar.
Sadece köy hayvanlarına değil her şeye saldırıyorlar. Ben bu sene bir restorana gittim; büyük bir ormanın yanında... Sokak köpekleri gelmiş oraya yerleşmiş. Bu adam da acımış köpekleri beslemiş. Bunlar da orayı mesken tutmuş. Adam bana anlattı ormanda hayvan kalmamış kısa sürede. Kaplumbağa, sincap, kuşlar ne varsa yakaladıklarını öldürüp bırakmışlar. Aç olduklarından felan değil itliğine yapıyorlar. Yani bizim vahşi hayvan dediğimiz kurtlar bile yapmıyor bunu. Çok aç kalırlarsa şehre veya köylere iniyorlar nadiren. Köpek öyle değil gece oldu mu canları isterse herkese saldırırlar.

Her mahalleye yapsinlar barınağı. Bizim mahallede tas catlasa 50 köpek vardır başı boş. Bence çözülür. Muhtarlari yetkilendirin belediye ile koordine mis gibi. Sonrada vetleri gonderir mahalle mahalle kisirlastirilir illaki buyuk alan olmasina gerek yok

Ki bence 20 milyon veri sallama kim neresinden uydurmussa. Her türlü hallolur yeterki istensin.
Yerel yönetimlere iş düşüyor. Her mahalle kendi sorununa odaklansa da çözülür bu iş sanki.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık