Şekli nasıl olur bilemem ama elektrik üretir gibi bu form. Mochi 350 derecede erimeye başlıyormuş. Kata son bölümde “pişmiş mochi” saldırısı yaptığında bu sıkıntıyı yaşamıştı.
Tartışma ve inceleme kısmına aldım. Dikkatimi çekmemişti hangi kısımda yer aldığı.Yalnız konuyu başka bölüme alabilir miyiz? Mangayı takip etmeyip animeyi takip eden arkadaşlar için ciddi bir spoiler bu.
Nasıl sıkıntı yaşadı ki ?“pişmiş mochi” saldırısı yaptığında bu sıkıntıyı yaşamıştı.
Şu olaydan bahsediyor arkadaş sanırım kolu yok oluyor ateşli bir saldırı yaptığı içinNasıl sıkıntı yaşadı ki ?
Kolunu fırlatmış burada bir sıkıntı göremedim benŞu olaydan bahsediyor arkadaş sanırım kolu yok oluyor ateşli bir saldırı yaptığı için
Meyvesi ateşe karşı dayanıksız onun için zaten saldırıyı fırlatıyor yoksa Luffy gibi red hawk çakardı zaten kolunu toparlayana kadar uyanış ile vuramıyor orta sayfaya bak uyanış ile çıkardığı portlar yeni yeni oluşuyor kolunu yeniden oluşturduğu için o sırada bir tane yumruk yiyor.Kolunu fırlatmış burada bir sıkıntı göremedim ben
Evet haklısın ondan yumruk yedi büyük bir ihtimal Katakuri bütün kolunu göndereceğine parmaklarına uyarlasa bu saldırıyı süper olur.Meyvesi ateşe karşı dayanıksız onun için zaten saldırıyı fırlatıyor yoksa Luffy gibi red hawk çakardı zaten kolunu toparlayana kadar uyanış ile vuramıyor orta sayfaya bak uyanış ile çıkardığı portlar yeni yeni oluşuyor kolunu yeniden oluşturduğu için o sırada bir tane yumruk yiyor.