Öyle ama dediğim gibi ben Assault ve 3vs3 dışında oynamıyorum geneldeTyr'da 30 level. :/
Zaten bu gün oynayamamda Wan Thunder iniyor 150 gem
Öyle ama dediğim gibi ben Assault ve 3vs3 dışında oynamıyorum geneldeTyr'da 30 level. :/
war thunder indirdim yapamadım gem alamadım ben 5 oyun oyna filan diyor savaşıyorsun saçma saçma grafikleride kötü zatenÖyle ama dediğim gibi ben Assault ve 3vs3 dışında oynamıyorum genelde
Nedir bu Wan Thunder?Öyle ama dediğim gibi ben Assault ve 3vs3 dışında oynamıyorum genelde
Vermez ise Yaharım la War Thunderi [ Zaten böyle bir şey okumuştum adam internette dolaşırken o kadar reklamı'nı görmüşki oyuna gıçık olup 1. olmuş sonra herkesi trollemiş ]war thunder indirdim yapamadım gem alamadım ben 5 oyun oyna filan diyor savaşıyorsun saçma saçma grafikleride kötü zaten
ondan sonra vermiyor gemi
Klana alayımOyuna yen başladım. "MRTFR" ekleyebilirsiniz.
Bu arada meta falan var mı burada?
Conquest normal 5 vs 5'di sanırım. Metası nasıl onun? Yani hangi tür tanrı nereye gider?Klana alayım
Meta olarak Conquest için var. Arena içinde Top God'lar var misal Ares Hades felan [ ben pek oynamıyorum şimdi eskiden bunlardı ]
Onun dışında kim kime dum duma özellikle Assault
Not: Ya o değilde adamlar Dominionu kaldırdılar ekliyeceğiz dediler 6 ay oldu ses seda yok hani o bir şey değil çok saçma bir nedenden kaldırdılar kimse oynamıyor diye
Evet 5 vs 5Conquest normal 5 vs 5'di sanırım. Metası nasıl onun? Yani hangi tür tanrı nereye gider?
Sen bir şeyi eksik yapmışsındır belkibana vermedi