Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sizi En Çok Etkileyen Amiral Başarısı?

Hangisi Sizi Daha Çok Etkiledi?

• Kullanılan toplam oy
    50

Bunlar da eşit o zaman. Garp Aokiji ile olan çarpışmasından daha güçlü yumruk atabildiğini gösterdi zaten.
Daha çok çalışman lazım kardeşim böyle olmaz :oleyo2:

Kuzan'ın garp kadar yumruk attığı üstüne basıla basıla söylendi bu kapışmalardan hiçbirinde öyle bir şey işlenmedi haaa sana göre işlenmiştir orasına bir şey diyemem delikanlı adamsın elbet kendi fikrin olacak :good:

Daha çok çalışman lazım kardeşim böyle olmaz :oleyo2:

Kuzan'ın garp kadar yumruk attığı üstüne basıla basıla söylendi bu kapışmalardan hiçbirinde öyle bir şey işlenmedi haaa sana göre işlenmiştir orasına bir şey diyemem delikanlı adamsın elbet kendi fikrin olacak :good:
Nerde söylendi ben kaçırdım galiba.

Manga sayfası atman lazım. Kuru lafla olmuyor.
Bir işe yaramaz sen de biliyorsun bunu uğraştırma beni şimdi.

O çarpışma olmadan önce usta, öğrenci ilişkisini hatta yumruk atarken çıkan sesleri hatta nasıl yumruk atacaklarını falan flashback yapıp gösteriyor sonra da eşit yumruk atıyorlar.

Hee dediğim gibi bir anlam ifade etmeyecek senin için ama benim ciddi olmamın temeli sağlam 😘

Bir işe yaramaz sen de biliyorsun bunu uğraştırma beni şimdi.

O çarpışma olmadan önce usta, öğrenci ilişkisini hatta yumruk atarken çıkan sesleri hatta nasıl yumruk atacaklarını falan flashback yapıp gösteriyor sonra da eşit yumruk atıyorlar.

Hee dediğim gibi bir anlam ifade etmeyecek senin için ama benim ciddi olmamın temeli sağlam 😘
Hala sayfa bekliyorum.

Filo Amirali dediğin kişi Atanmış Memur. KPSS bile yok la bu olsun dediklerini Filo Amirali yapıyorlar.

Gorusei Akainu olsun diyor, Sengoku Kuzanı öneriyor. Gorusei s.tir et Sengokuyu Akainu olacak dese dövüş de olmayacak Akainu direkt atanacaktı. Düello yapsınlar diye karar çiktı diye kapışiyor bu adamlar.
Tavşan avı izlemekten sıkılıp it dalaşı tertiplemiş kadimler.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık