Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sizi En Çok Etkileyen Amiral Başarısı?

Hangisi Sizi Daha Çok Etkiledi?

• Kullanılan toplam oy
    50
Ödüller hiçbir zaman net şekilde gücü yansıtmaz bunu OP takip eden her insan kabullenir. Buradaki sıkıntı 5 milyarlık ödül Akainu'nun gücünü yansıtıyormuş gibi bir imada bulunulmasında. Keza 5 milyarlık ödülün Wb ve Roger aracılığıyla bize özel bir şekilde tanıtıldığını gördük. Ödül veren organizsayon da denizciler gibi şahsa değil rütbeye odaklanarak ödül vermişler. Yaptıkları tek istisna Garp onda da sıçmış mallar üç yıldız vererek. Aokiyi niye Kizaru veya Fuji'den ayırılsın? En taze ve büyük ihtimalle en güçsüz olan amiral bile ayrılmamış kimseden.
akainu yonkouların konum ve güç ile eriştiği ödüle aynı şekilde ulaşmış herhangi bir 4-5 milyarlık yonkou'dan aşağı görmek için ne gibi bir sebebimiz var? ödül veren organizasyon özellikle gücünü gösteren kişilere yani kendini kanıtlamış kişilere ayrı ödül vermiş olabilir o kadar anormal bir durum yok kaç kişi fuji'nin meyvesinin ne olduğunu biliyordur opta

Filo amirali olmayı kendisi başarıyor Akainu. Nasıl hiç önemi olmuyor? Önüne geleni filo amirali yapmıyorlar.
Ne başarısı usta seriyi unutuyorsunuz.

Filo Amirali dediğin kişi Atanmış Memur. KPSS bile yok la bu olsun dediklerini Filo Amirali yapıyorlar.

Gorusei Akainu olsun diyor, Sengoku Kuzanı öneriyor. Gorusei s.tir et Sengokuyu Akainu olacak dese dövüş de olmayacak Akainu direkt atanacaktı. Düello yapsınlar diye karar çiktı diye kapışiyor bu adamlar.

Ortada Chuunin sinavı yok, tenkaiçi turnuvası da yok. Akainu Kizarudan güçlü mü belli değil, ispat yok bir sey yok.

O yüzden Akainunun başarısı değil filo amirali olmak. Saldırgan tutumu var diye atadılar adamı. Siyaset icabi yani. Kizarunun dayısı Gorusei uyesi olsa Kizaru 5 milyar edecekti.

Ne başarısı usta seriyi unutuyorsunuz.

Filo Amirali dediğin kişi Atanmış Memur. KPSS bile yok la bu olsun dediklerini Filo Amirali yapıyorlar.

Gorusei Akainu olsun diyor, Sengoku Kuzanı öneriyor. Gorusei s.tir et Sengokuyu Akainu olacak dese dövüş de olmayacak Akainu direkt atanacaktı. Düello yapsınlar diye karar çiktı diye kapışiyor bu adamlar.

Ortada Chuunin sinavı yok, tenkaiçi turnuvası da yok. Akainu Kizarudan güçlü mü belli değil, ispat yok bir sey yok.

O yüzden Akainunun başarısı değil filo amirali olmak. Saldırgan tutumu var diye atadılar adamı. Siyaset icabi yani. Kizarunun dayısı Gorusei uyesi olsa Kizaru 5 milyar edecekti.
Kuzan'ı yendiğine göre Kizaru'dan güçlü olduğu net. Kazanması gereken bir savaş vardı ve kazanarak o mevkiye geldi. Hiçbir şey yapmadan geldi gibi bir durum yok.

Kuzan'ı yendiğine göre Kizaru'dan güçlü olduğu net. Kazanması gereken bir savaş vardı ve kazanarak o mevkiye geldi. Hiçbir şey yapmadan geldi gibi bir durum yok.
Usta beynim yandı, Kuzanı yendiyse nasıl Kizarudan güçlü oldu ?

Kuzanı yendi dediģin 10 gün sürmüş, 5 milyar ve 3 milyarlık adamlar 10 gün mü kapışıyor, bu nasil matematik.

O zaman Kidin offguard yakalandığını da kabul etmeniz lazim, demek Kid offguard yakalanmasa Shanksla 1 ay kapışacaktı

Arkadaşlar Akainu'nun Yonko alacağını kanıtlama ihtiyacımız yok artık. Yonko fanları herhangi bir Yonko Akainu alabilir mi diye tartışmalı. İşiniz zor valla. Manga çok açık. :)
Yonko fanları adamın ödülünü kaldıramamış çırpınıyorlar işte zamanında garpta kral hakisi yok diyen kafayla aynı kafadakiler devam ediyor bu tarz sohbetlere :D

Usta beynim yandı, Kuzanı yendiyse nasıl Kizarudan güçlü oldu ?

Kuzanı yendi dediģin 10 gün sürmüş, 5 milyar ve 3 milyarlık adamlar 10 gün mü kapışıyor, bu nasil matematik.

O zaman Kidin offguard yakalandığını da kabul etmeniz lazim, demek Kid offguard yakalanmasa Shanksla 1 ay kapışacaktı
Kuzan ile Kizaru arasında fazla bir fark yoktur. Kuzan'ı yenebildiğine göre Kizaru'yu da yener. 10 gün kapışmalarının sebebinin birbirlerine ters yeteneklere sahip olmaları olduğunu düşünüyorum birazda. Shanks ve Kid arasında uçurum vardı Akainu ve Kuzan arasında yok aynı şey değil. Bu yine de eşit güçteler anlamına gelmiyor Akainu daha güçlü olan taraf olduğu için kazandı bunu niye kabul etmek istemiyorsunuz anlamıyorum.

Kuzan ile Kizaru arasında fazla bir fark yoktur. Kuzan'ı yenebildiğine göre Kizaru'yu da yener. 10 gün kapışmalarının sebebinin birbirlerine ters yeteneklere sahip olmaları olduğunu düşünüyorum birazda. Shanks ve Kid arasında uçurum vardı Akainu ve Kuzan arasında yok aynı şey değil. Bu yine de eşit güçteler anlamına gelmiyor Akainu daha güçlü olan taraf olduğu için kazandı bunu niye kabul etmek istemiyorsunuz anlamıyorum.
Sakazuki filo amirali olmak gibi bir niyetim yok dese Kuzan filo amirali olacaktı.Bu durumda yine aynı ödüllendirme olsa Kuzan Sakazukiden daha değerli olacaktı.

Sakazuki filo amirali olmak gibi bir niyetim yok dese Kuzan filo amirali olacaktı.Bu durumda yine aynı ödüllendirme olsa Kuzan Sakazukiden daha değerli olacaktı.
Benim 5 milyar tamamen gücüne verilmiştir gibi bir iddiam yok zaten ama hiçbir önemi yokta demem. O mevkiye layık görülen bir karakter sonuçta. Diğer amirallerden ayırmış gibi duruyor Oda.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 16, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık